امتحان پایان‌نامه نویسی و روش تحقیق در بامیان اخذ شد

wares_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱ - ۱۲:۳۱
.....

کارگاه آموزشی در بامیان از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ و انجمن علمی و فرهنگی پیام رسان برای جوانان و محصلین در مورد پایان نامه نویسی و روش تحقیق آغاز شده بود، که به مدت چهار هفته ادامه داشت که روز گذشته امتحان نهایی از آنان اخذ شد. 
 در کارگاه آموزشی مذکور ۲۲۰ تن اشتراک کرده بودند که برای شان در مورد پایان نامه نویسی و روش تحقیق مهارت ها و آموزش داده شد.
غفور ناجی، مسؤل انجمن علمی و فرهنگی پیام رسان گفت، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی افزایش ظرفیت محصلین و ارائه تسهیلات به آنان است.
 اشتراک کنندگان این کارگاه آموزشی نیز از ایجاد این کارگاه ابراز خوشحالی کردند و گفتند اکنون می توانیم پایان نامه های خود را به شکلی بهتری بنویسیم و تحقیقات علمی را انجام دهیم اینها از جوانان دیگر نیز خواستند که وقت خود را صرف آموزش کنند.

۱۴۴۴/۱۲/۲ هـ ق 
۱۴۰۲/۳/۳۰ هـ ش

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۴۱
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷) به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری مشاعره عنعنوی بهاری(لغمان سرسبز)

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به هماهنگی ریاست ترنم و ترانه‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ مشاعره عنعنوی بهاری لغمان سرسبز را در کنار دریای خروشان الینگار شهر مهترلام راه‌اندازی کرد که. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۹:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با نویسندگان، فرهنگیان و جوانان فعال

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان نشست هماهنگی با نویسندگان، فرهنگیان و جوانان فعال این ولایت راه‌اندازی کردند که هدف از برگزاری این نشست، ترویج ارزش‌های اسلامی و ملی در جامعه،. . .

BACK TO NEWS