برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۴۱
.

دوشنبه مورخ(۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷) به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از کتاب‌ها تصامیم لازم اتخاذ گردید و کتاب‌های که مطابق با ارزش‌های اسلامی و افغانی بوده، اجازه چاپ را دریافت نمودند.
هم‌چنان به تعداد (۱۳۱) عنوان (۱۸۷۷) جلد کتاب‌های صادره و وارده مختلف‌العنوان ارزیابی گردیده و ۱۳ عنوان کتاب راجع شده به کمیسیون، به اعضای کمیسیون توزیع شد تا گزارش آنرا به نشست آینده ارائه دهند.
هم‌چنان درمورد تفاسیر و نسخه‌های قرآن‌کریم تصمیم اتخاذ شد تا به‌منظور تدقیق و طی مراحل قانونی به وزارت محترم ارشاد، حج و اوقاف ارسال شوند. فایل‌ها و بروشورهای مربوط به سفارت جاپان مورد ارزیابی قرار گرفته و در خصوص آن‌ها نیز تصمیم لازم اتخاذ گردید. 
در اخیر، رییس و اعضای کمیسیون با نمایندگان ناشران و کتاب‌فروشان خصوصی دیدار کرده و پیرامون مشکلات و چالش‌های موجود بحث و تبادل نظر نمودند. در این نشست، ضمن ابراز آمادگی برای همکاری، هدایات لازم از سوی معینیت امور نشرات به بخش‌های مربوطه سپرده شد تا به مشکلات مطرح‌شده رسیدگی لازم صورت گیرد.

۱۴۰۵/۳/۲۵ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۰:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با تحلیل‌گران امور سیاسی

نشست هماهنگی با تحلیل‌گران امور سیاسی به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ راه‌اندازی گردید.
در این نشست، آقای مهاجر فراهی معین امور نشرات، گفت: تحلیل‌گران امور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۹:۳۳
Background image

سپردن یک دستگاه سیگنال فرستنده به موزیم مجاهد

یک دستگاه سیگنال فرستنده یا آله تعقیبی آمریکایی از سوی عبدالحمید عمران یکی از مجاهدین، به موزیم مجاهد ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ سپرده شد.
مولوی حبیب الله مجاهد رییس اطلاعات. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۶:۴
Background image

برگزاری نخستین سیمینار سه‌روزه ارتقای‌ظرفیت خدمات سیاحتی در هرات

انستیتوت توریزم و هوتل‌داری معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ برای نخستین‌بار، سیمینار سه‌روزه ارتقای‌ظرفیت و توانمندسازی خدمات سیاحتی را به مسوولان شرکت‌های سیاحتی،. . .

BACK TO NEWS