کتاب‌خانه‌های‌عامه

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۵۵
..

در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، ریاست کتاب‌خانه‌های عامه عضویت کمیته‌های دیجیتالی‌سازی، آموزش و تحقیقِ سازمان همکاری‌های اقتصادی (ECO) را به دست آورد.
در جریان سال، ریاست کتاب‌خانه‌های عامه، ۳۳ برنامه شامل سیمینارهای فرهنگی، مطالعاتی، ادبی، علمی و فکری و هم‌چنان مسابقات علمی در ولایت‌های مختلف کشور برگزار کرده است.
در این مدت، تالار عمومی مطالعه و تالار ویژه کودکان با همکاری موسسه تیکا ترمیم و تجهیز شد و هم‌چنین ده‌ها جلد کتاب به بخش افغانستان‌شناسیِ کتاب‌خانه ملی ترکیه ارسال گردید.
هم‌چنان از تالارهای کتاب‌خانه‌های عامه به تعداد (۱۸۱۴۲) جلد کتاب به گونهٔ امانت در اختیار مطالعه‌کنندگان قرار گرفته و در بخش کتاب‌خوانی به حدود (۶۰) هزار نفر خدمات ارائه شده است.
علاوه‌بر دیجیتالی‌سازی (اسکن) (۱۸۱) جلد کتاب، برای (۳۲۷) نفر نیز کارت عضویت کتاب‌خانه‌های عامه در مرکز(کابل) توزیع شده است.

#کتاب‌خانه‌های‌عامه

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۴
Background image

کتاب‌خانه‌‌عامهٔ جدید در سانچارک ساخته می‌شود

رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل در سفرش به ولسوالی سانچارک، زمین اعمار یک کتاب‌خانه عامه معیاری را در مرکز قریه تکزار تثبیت و به‌گونه رسمی تسلیم گرفت. این زمین به مساحت ۶۰۰ متر مربع با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۴۲
Background image

مطبعه ریاست اطلاعات و فرهنگ پنجشیر دوباره فعال می‌شود

مفتی عبدالعلیم ځانواک رییس نگارش قرآن‌کریم و انتشارات کتب بیهقی وزارت اطلاعات و فرهنگ در رأس یک هیأت به ولایت پنجشیر سفر کرد و ضمن دیدار با مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۱۳
Background image

راه‌اندازی نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب‌خوانی

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان وردگ نمایشگاه کتاب را به مناسبت هفته کتاب‌خوانی راه‌اندازی کرد که در این نمایشگاه مسوولان ادارات محلی، خبرنگاران و علاقه‌مندان کتاب و مطالعه اشتراک. . .

BACK TO NEWS