ده‌ها تن جوان از دوره چهارم مرکز آموزشی هلمند فارغ شدند

panah_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۱۵:۲۷
...

از مرکز آموزشی رایگان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند ۱۹۰ تن جوان از دوره چهارم شش ماهه زبان‌های انگلیسی، عربی و کمپیوتر در جریان مراسم سند فراغت بدست آوردند.
در این مراسم مولوی عبدالرحمن حذیفه رییس دفتر مقام ولایت هلمند، حافظ عبدالباری راشد رییس اطلاعات و فرهنگ این ولایت، استادان پوهنتون‌های خصوصی و دولتی، کارمندان ریاست اطلاعات و فرهنگ، صدها تن شاگرد و شماری زیادی از مردم عام اشتراک ورزیده بودند.
مولوی حیات الله یوسف آمر امور جوانان این ریاست از شاگردان فارغ شده جهت کسب آموزش ابرازسپاس کرده، از آنان خواست: موضاعاتی را که کسب کرده‌اند به دیگر نیز برسانند تا در جامعه روشنایی علم گسترش یابد.
وی علاوه کرد که استادان مسلکی در مرکز آموزشی رایگان هلمند تدریس می‌کنند و در حالات بسیار دشوار به درس‌های شأن ادامه داده‌اند. اکنون نیاز است تا شاگردان از آموخته‌های شأن در پیشرفت و توسعه کشور استفاده کنند.
سپس مولوی عبدالرحمن حذیفه رییس دفتر مقام ولایت هلمند بیان کرد: اکنون زمان تکنالوژی است و جوانان باید علوم عصری و تکنالوژی را فرا گیرند و در روشنایی دین مبین اسلام از آن استفاده نمایند. اگر ما به تکنالوژی اولویت ندهیم از جهان عقب خواهیم ماند.
در پایان مراسم ضمن اهدای جوایز نقدی به استادان مرکز آموزشی هلمند از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت به فارغان برنامه نیز تصدیق‌نامه‌ها اهداء گردید.

۱۴۴۶/۴/۵ هـ ق
۱۴۰۳/۷/۱۷ هـ ش

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار معین گرځندوی، مالی و اداری با سرمایه‌گذار کویتی و رییس شرکت‌های السایر 

مولوی قدرت‌الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ با محمد ناصر محمد السایر سرمایه‌گذار کویتی و رییس شرکت‌های السایر با حضور مولوی محمد شفیق خطیب، سفیر افغانستان در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۰:۳۷
Background image

رییس اطلاعات و فرهنگ کاپیسا با جوانان رضاکار ولسوالی حصه اول کوهستان دیدار کرد

مولوی کریم الله وثیق رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا در دفتر کارش با رییس و اعضای کمیته جوانان رضاکار ولسوالی حصه اول کوهستان این ولایت دیدار و پیرامون رشد فکری و عقیدتی جوانان با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۰:۲۱
Background image

برگزاری نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات 

به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست، گزارش اجرآت برنامه‌های. . .

BACK TO NEWS