۳۰۰ تن جوان از مرکز آموزشی ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان در ولسوالی خوست فارغ شدند!

wares_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۸ - ۲۰:۱۴
….

شنبه مورخ(۲۷ رمضان المبارک ۱۴۴۵) از مراکز آموزشی خوش دره و لیسه عالی مرکزی ولسوالی خوست ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان ۳۰۰ تن جوان بعد از کسب آموزش بخش‌های مختلف فارغ شدند.

مولوی اسدالله مصطفی هاشمی رییس اطلاعات و فرهنگ بغلان گفت: ۳۰۰ تن جوان در بخش‌های فن‌بیان، پشتو، ریاضی، انگلیسی و سوادآموزی تحت آموزش قرار داشتند که امروز سند فراغت بدست آوردند.

آقای هاشمی اطمینان داد که ریاست اطلاعات و فرهنگ به ارتقای‌ظرفیت علمی و فرهنگی جوانان متعهد است، به همین اساس با ۱۳ مراکز خصوصی و پوهنتون‌ها تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌است. جوانانی که با مشکل اقتصادی روبرو اند و نمی توانند در مراکز آموزشی خصوصی درس بخوانند با تخفیف به این مراکز معرفی می‌شوند.

شاگردان فارغ شده این نوع برنامه‌ها را در ارتقای‌دانش جوانان مهم عنوان کرده و خواستار ادامه برنامه‌ها شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۵:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار اصلاحی و فکری در الینگار

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار اصلاحی و فکری را با هدف جلوگیری از رسوم ناپسند و شناخت افکار باطل به حدود ۲۵۰ تن جوان راه‌اندازی کرد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۴۵
Background image

سیمینار علمی درباره رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی در سمنگان برگزار شد

رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، طی سفرش در سمنگان، سیمینار علمی تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی» را با حضور بیش از ۲۰۰ تن از جوانان در این ولایت برگزار کرد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۴۲
Background image

برگزاری سیمینار علمی دربارهٔ(ارزش و اهمیت زمان) در شهر زرنج

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز سیمینار علمی را دربارهٔ(ارزش و اهمیت زمان) به شماری زیادی از جوانان در تالار کتاب‌خانه عامه راه‌اندازی کرد.
مفتی حبیب الله الهام رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

BACK TO NEWS