زمینه آموزش با تخفیف به جوانان ولایت میدان وردگ فراهم گردید!
سهشنبه مؤرخ ( ۱۲رجب المرجب ۱۴۴۵) از سوی آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ میدان وردگ با مرکز آموزشی فیضان به هدف جذب جوانان بیبضاعت به تخفیف ۴۰ فیصد تفاهمنامه امضا گردید.
این مرکز آموزشی در ولایت میدان وردگ برای جوانان زمینه آموزش در بخشهای آمادهگی کانکور، علوم ساینسی، کتابهای مکتب، انگلیسی و کمپیوتر فراهم نمودهاست.
مولوی حبیب الله مجاهد رئیس اطلاعات و فرهنگ از محمد عثمان غورځنگ مسؤل مرکز آموزشی فیضان به منظور همکاری با آمریت امور جوانان جهت فراهم نمودن زمینه آموزش به جوانان ابرازسپاس نموده و از جوانان بیبضاعت خواست تا به ریاست اطلاعات و فرهنگ تشریف آورده تا به مرکزهای آموزشی معرفی گردد.
مولوی عبدالعزيز عزام آمر امور جوانان گفت: تلاش میکند تا در اتحاد و همبستگی جوانان کار نماید، در بخشهای فرهنگی و تعلیمی فرصتهای لازم فراهم میسازد، با در نظرداشت مشکلات اقتصادی جوانان، در معرفی به مراکز آموزشی همکاری خواهد کرد.
