نشست مشورتی٬ نظرخواهی پیرامون مسودۀ پالیسی رسانه های همگانی ، برگزارشد

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲ - ۱۰:۴۸
نشست مشورتی٬ نظرخواهی پیرامون مسودۀ پالیسی رسانه های همگانی ، برگزارشد


به حضورداشت حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ امروز نشست مشورتی ، نظرخواهی پیرامون مسودۀ پالیسی رسانه های همگانی ، برگزارشد.
به گزارش خبرنگار آژانس باختر: دراین نشست که به حضور شماری از مسوولان و نمایندگان نهاد های مختلف رسانه یی، صاحب نظران و اهل رسانه برگزارشد، اشتراک کنندگان ، پیرامون مسودۀ پالیسی رسانه های همگانی نظریات و پیشنهاد های شان را بیان کردند.
دراین نشست حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ با تشکر از حضور مسوولان نهاد های مختلف رسانه یی و ارائه نظریات و پیشنهاد های شان درمورد پالیسی رسانه های همگانی ، خاطرنشان کرد که از نظریات و پیشنهاد های آنان درپالیسی رسانه های همگانی گنجانیده خواهد شد .
حسنیه صافی تاکید کرد که این نظریات و پیشنهادها به طور کتبی نیز باید به وزارت اطلاعات وفرهنگ وشورای عالی رسانه ها ارسال شود .
همچنان سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ دررابطه به صلاحیت ها و کارکرد های شورای عالی رسانه ها معلومات داد و گفت که درکمترازدوسال این شورا بیش از 37 جلسه برگزار کرده است که شامل جلسات فوق العاده نیز است .
به همین ترتیب از کارکرد ها و تلاش های اعضای شورا عالی رسانه ها که متشکل از نمایندگان نهاد های مختلف است ، نیز به قدردانی یاد کرد.
دراین نشست دلاورنذیرزوی مشاور ارشد حقوقی وزارت اطلاعات وفرهنگ دررابطه طرح پالیسی رسانه های همگانی معلومات داد و گفت که مسوده این پالیسی درده بخش از سوی وزارت اطلاعات وفرهنگ و شورای عالی رسانه ها تهیه شده است که شامل: عمومیات، فعالیت رسانه های همگانی، منابع مالی و عایداتی رسانه های همگانی، رعایت معیار های مسلکی ژورنالیزم ، محتوای نشراتی ، پوشش روند انتخابات ، مطالب ممنوع، نشر و پخش اعلانات ، حمایت ژورنالیستان و کارکنان رسانه یی، و موارد متفرقه  است .
بعد فریده نیکزاد به نمایندگی از فدراسیون ژورنالیستان افغانستان صحبت کرد و گفت که بیش از 20 نظر و پیشنهاد فدراسیون را به شکل کتبی دررابطه به پالیسی رسانه های همگانی ، به شورای عالی رسانه ها ارائه می کنند تا درپالیسی رسانه های همگانی درنظرگرفته شود.
سپس اشتراک کنندگان این نشست به سه گروه کاری تقسیم شدند ونظریات و پیشنهاد های شان را پیرامون مواد هربخش پالیسی رسانه های همگانی ارائه کردند.
همچنان به نمایندگی از گروه اول خپلواک ساپی به نمایندگی گروه دوم عبدالقهارجواد و به نمایندگی ازگروه سوم هوسی ظهوری ، نظریات و پیشنهاد های گروه های شان را ارائه کردند.
به همین ترتیب ضیا بومیا معاون کمیته مشترک حکومت و رسانه ها نیز یک سلسله نظریات و پیشنهادات را دررابطه به پالیسی رسانه های همگانی ارائه کرد.
این پالیسی پس از نظرخواهی ازسوی شورای عالی رسانه های همگانی به تصویب خواهد رسید

کابل/ اول دلو/ باختر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

برگزاری نشست هماهنگی خبرنگاران و مسوولان ادارات امارتی در تخار 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت تخار نشست هماهنگی با خبرنگاران، مسوولان رسانه‌ها و نمایندگان ادارات امارتی برگزار کرد.
در این نشست، روی موضوعات مرتبط به هماهنگی بهتر میان رسانه‌ها و ادارات،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

اعلان نتایج امتحان مسابقه فرمان شماره هفدهم

به مناسبت هفته کتاب محفل اعلان نتایج امتحان مسابقه فرمان شماره هفدهم عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله تعالی امروز با حضور مسوولان محلی، استادان و محصلان در ولایت بادغیس برگزار شد.
رییس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۲۱
Background image

صد تن از جوانان پس از فراگیری آموزش‌های فکری و عقیدوی در بغلان فارغ شدند

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان می‌گویند که صد تن از جوانان در این ولایت، پس از سپری‌کردن یک ماه آموزش‌های فکری و عقیدوی، از یک برنامه آموزشی فارغ گردیده‌اند.
رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

BACK TO NEWS