به مشکلات خبرنگاران رسیدگی جدی میشود

wares_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۷ - ۱۱:۶
...

 این موضوع را ملا خیرالله خیرخواه سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ، در دیدار با خبرنگاران در ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی بیان کرد.

 در این دیدار گلاب الدین امیری رییس انجمن خبرنگاران این ولایت، مشکلات خبرنگاران و رسانه های این ولایت را با سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در میان گذاشت و دلیل عدم دسترسی به اطلاعات را نبود افراد متخصص در حوزه مطبوعات در ادارات منطقه ای بیان کرد

 بعداً، ملا حمیدالله نثار رئیس اطلاعات و فرهنگ این ولایت گفت، که با آمدن امارت، هیچ یک از رسانه های این ولایت، فعالیت خود را متوقف نکرده اند، اما تعداد رسانه ها نسبت به گذشته افزایش یافته است 
و هماهنگی کامل بین این ریاست و خبرنگاران وجود دارد.

 بعداً سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در سخنان خود اطمینان داد، که مشکلات خبرنگاران در سطح کشور به طور جدی رسیدگی می شود و ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت، خانه دوم خبرنگاران است، و در این ریاست همیشه به روی خبرنگاران باز است

 محترم خیرخواه افزود، که رسانه ها جایگاه پل را در یک جامعه دارند و وزارت اطلاعات و فرهنگ در تلاش است تا از بودجه داخلی برای رسانه ها پلان گذاری شود تا از امتیازات دولتی برخور دار شوند.

 سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در ادامه سخنان خود گفت، که آمریکا و کشورهای غربی در تلاش هستند تا تصویر منفی از افغانستان را به جامعه جهانی نشان دهند، اما این رسانه ها می توانند با انتشار تصویر واقعی از افغانستان به تبلیغات منفی آنها پاسخ دهند.

 ۱۴۴۴/۱۰/۱۶ه،ق
۱۴۰۲/۲/۱۶ه،ش

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۳۹
Background image

نشست هماهنگی سخن‌گویان و مدیرمسوولان رسانه‌های محلی ولایت بادغیس برگزار شد

نشست هماهنگی سخن‌گویان و مدیرمسوولان رسانه‌های محلی ولایت بادغیس، به ریاست مولوی مطیع‌الله متقی رییس اطلاعات و فرهنگ این ولایت برگزار شد.
مولوی مطیع‌الله متقی‌ رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۳۶
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها 

نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در حضور مولوی سیف الدین تائب معاون والی کندهار، مولوی ذبیح الله مجاهد سخنگوی ا.ا.ا.، مولوی انعام الله سمنگانی رییس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

کار پروژه‌های زیربنایی برای بازسازی بخش‌های مسکونی آثار تاریخی و مناطق باستانی آغاز گردید 

با حضور مولوی محمد انس عزیزی معاون والی بامیان، قاری سید مصطفی صالح رییس اطلاعات و فرهنگ این ولایت، نمایندگان سازمان یونسکو، نمایندگان شرکت‌های قراردادی پروژه‌ها و شماری از باشندگان محل. . .

BACK TO NEWS