رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی با جوانان رضا کار فعال در ولایت، دیدار کرد

rahmatullah
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - ۱۸:۱۰
غزنی.


 دیروز ملا حمیدالله نثار، رئیس اطلاعات و فرهنگ  ولایت غزنی در دفتر خود با جوانان رضاکار  فعال دیدار کرد.
 محترم ملا حمیدالله نثار، جوانان را ستون فقرات هر جامعه خواند و از جوانان رضاکار مدیریت امور جوانان این ریاست خواست تا جهت ارتقای خود جامعه و متعهد ماندن به کشور، منافع ملی، فرهنگ افغانی و به اعتقادات اسلامی، پابند بمانند.
 سیدجلال زاهد، مدیر عمومی امور جوانان در این جلسه با تاکید بر آموزش جوانان گفت:«در یک سال گذشته نزدیک به ۴٠٠ نفر از جوانان فقیر را به دانشگاه ها و مراکز آموزشی معرفی کرده تا آنان با تخفیف به تحصیلات شان ادامه دهند.» 
 محترم زاهد، افزود که تنها در یک سال گذشته نزدیک به هزار شاگرد از مرکز آموزشی ریاست اطلاعات و فرهنگ فارغ شده اند که اکنون نیز نزدیک به ۵٠٠ دانش آموز به آموزش زبان انگلیسی، کمپیوتر و قرآن کریم، مشغول درس خواندن هستند.
در همین‌حال، عده‌ای از جوانان رضاکار نیز در این جلسه سخنرانی کردند و چنین جلسات را موثر خواندند.
۱۴۴۴/۷/۱۳ه ق
۱۴۰۱/۱۱/۱۵ه ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۹
Background image

نشستِ با بزرگان قومی ولسوالی بنو جهت حفظ و نگهداری آبدات تاریخی و بهبود وضعیت فرهنگی برگزار شد

مولوی اسدالله مصطفی هاشمی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان در جریان سفرش به ولسوالی بنو با بزرگان قومی این ولسوالی دیدار کرد و از آنان خواست که با استفاده از منابع شان سیاحان را به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۸
Background image

سیمینار یک روزه جنگ فکری به شاگردان مرکز آموزشی هلمند برگزار شد

آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند سیمینار یک روزه جنگ فکری به شاگردان و جوانان مرکز آموزشی هلمند برگزار کرد.
آمر امور جوانان در جریان صحبت هایش به اشتراک کنندگان گفت:. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۱:۴۳
Background image

مرکز آموزشی(مهارت‌های ضروری طبی) در ولایت جوزجان ایجاد گردید

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت جوزجان می‌گویند: این مرکز با هدف آموزش مهارت‌های ابتدایی طبی، به‌ویژه برای جوانانی که در مناطق دوردست زندگی می‌کنند، از سوی آمریت امور جوانان ریاست. . .

BACK TO NEWS