داکتر محمد قاسم وفايی زاده، جوانان را نيروی محرکهٔ ارادهٔ ملی دفاع از نظام تلقی کرد

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۴ - ۱۱:۸
داکتر محمد قاسم وفايی زاده، جوانان را نيروی محرکهٔ ارادهٔ ملی دفاع از نظام تلقی کرد

داکتر محمد قاسم وفایی زاده نامزد وزیر و سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ، امروز در نشست ”جوانان در حمایت از ارزش های ملی و نیرو های امنیتی و دفاعی کشور” خاطرنشان کرد که جوانان امروز، سرمایه های اصلی کشور استند.

به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ در این نشست که با حضور شماری از مسوولان حکومت، جامعۀ مدنی و جوانان در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت برگزار شد، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ، در صحبتی در رابطه به نقش جوانان در عرصه های مختلف جامعه، معلومات داد و تلاش های آنان را در ساختن آیندۀ روشن افغانستان مهم دانست.

وی گفت: مردم افغانستان در دو دهۀ گذشته با اتحاد و یک پارچگی دست به دست هم دادند که نظام سیاسی جدید را در افغانستان شکل بدهند و این نظام سیاسی از ارادۀ ملی مردم افغانستان به عنوان یک کشور مستقل، آزاد و حاکم بر سرنوشت ملی خود، نمایندگی کند.

داکتر وفایی زاده افزود که در طول این دو دهه تحول بزرگی در جامعۀ افغانستان شکل گرفته است که مهم ترین آن ظهور یک نسل جدید، با اراده، مسوول و تحصیل کرده است .

او گفت که جوانان امروز، سرمایه های اصلی کشور استند، سرمایه هایی که با تحصیل و مهارت های مسلکی و تخنیکی شان در جامعه، نقش ایفا می کنند و آیندۀ روشن را می توانند برای افغانستان تمثیل کنند.

در این نشست، ادریس الکوزی معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ،  نیز صحبت کرد و از حمایت مردم افغانستان، به ویژه جوانان، از ارزش های ملی، نیرو های امنیتی و دفاعی کشور و جمهوریت، به قدردانی یاد کرد.

وی افزود که همه مردم افغانستان به خصوص جوانان با یک صدا ، افغانستان آباد، مترقی و آزاد می خواهند .

معین امور جوانان گفت: قشر عظیم جامعه ما را  جوانان تشکیل می دهند و آنان  در شرایط کنونی ثابت کرده اند که در کنار نیرو های امنیتی و دفاعی خود بر حفظ نوامیس ملی و ارزش های نظام، از هیچگونه تلاش دریغ نکرده اند.

او اضافه کرد که جوانان امسال به حمایت از نیرو های امنیتی و دفاعی کشور و به مناسبت روز ملی جوانان، کار زار ”هر جوان یک سرباز” را راه اندازی کرده اند.

همچنان در این نشست رابعه احمدی، فردین فدایی، عطار، حلیمه پوپلزی و موسی غیرت؛ به نمایندگی از جوانان و فعالان جامعۀ مدنی به ترتیب صحبت کردند .

آنان حمایت جوانان کشور را از ارزش های ملی و نیرو های امنیتی و دفاعی کشور ابراز کردند و خاطرنشان کردند که هرگز نمی پذیرند که کشور به عقب برگردد .

آنان نقش جوانان را در عرصه های مختلف جامعه ارزشمند دانستند و حمایت شان را از ارزش های نظام و جمهوریت اعلام کردند .

به همین ترتیب آنان از جوانانی که در شرایط حساس کنونی کشور را ترک می کنند، تقاضا کردند که کشور حیثیت مادر را دارد و نباید در چنین شرایط از کشور بیرون شوند.

کابل/ ۱۴ اسد/ باختر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست هماهنگی با مسوولان رسانه ها، خبرنگاران و سخن‌گویان ادارات در کاپیسا برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا، نشستی را با اشتراک سخن‌گویان ادارات، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی، در مقر این ریاست برگزار کرد.
مولوی کریم‌الله وثیق رییس اطلاعات و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۲:۲۱
Background image

اعلان نتایج مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ در زابل 

مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ (جلوگیری از رسوم ناپسند در جامعه) زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی چندی قبل میان هزار تن راه‌اندازی شده‌بود که نتایج آن اعلان و ۵۰ تن از اشتراک‌کنندگان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی یک روزه دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن جوان در کنر

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار آموزشی یک روزه را دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن از جوانان ولایت کنر راه‌اندازی کرد.
این. . .

BACK TO NEWS