راه‌اندازی نمایشگاه‌های کتاب به مناسبت هفته کتاب‌خوانی و مطالعه در شماری از ولایات

panah_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۱۰:۹
....

ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایات ننگرهار، لغمان، دایکندی، پنجشیر و فراه نمایشگاه‌های کتاب را جهت ترویج فرهنگ مطالعه میان افراد جامعه و تشویق آنان به کتاب‌خوانی برگزار کرد که در این نمایشگاه‌ها مسوولان ادارات محلی، علمای کرام، استادان، محصلان، شاگردان و جوانان اشتراک ورزیده بودند.
به گفته‌ی مسوولان ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ؛ مطالعه جهت رشد و تقویت ذهنی، استدلال قوی، کامیابی زندگی و اندیشیدن مهم است. آنان افزودند که مطالعه کتاب‌ها منبع و سرچشمه معلومات تاریخی، دینی، سیاسی، نظامی، طبی و اجتماعی می‌باشد.
هم‌چنان مسوولان از جوانان خواستند که به مطالعه زمان خاص اختصاص دهند؛ بخاطر که اکنون دامنه مطالعه وسیع شده و هر فرد می‌توانند به آسانی به کتاب‌ها دسترسی یابد و ذخیره علمی خویش را افزایش دهند.
اشتراک کنندگان نمایشگاه‌ها از راه‌اندازی چنین برنامه‌ها ابرازخرسندی کردند و از مسوولان مربوطه خواستار راه‌اندازی برنامه‌های دیگر نیز شدند.

۱۴۴۶/۱۱/۲۱ هـ. ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS