نگارستان ملی هرات به بهره‌برداری سپرده شد

tawana_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ - ۱۱:۵
asdf

نگارستان ملی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات در حضور سفیر ترکیه در کابل، رییس اطلاعات و فرهنگ هرات، قنسول ترکیه در هرات، رییس دفتر تیکا، فرهنگیان، نویسندگان و خطاطان افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مولوی احمدالله متقی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات از تلاش‌ها و فعالیت‌های ترکیه در بخش فرهنگی ابرازسپاس نموده، می‌گوید که کارهای انجام‌شده توسط اداره تیکا و نهادهای دولتی ترکیه در بخش‌های فرهنگی و تاریخی قابل تقدیر است.
جنک اونال سفیر ترکیه در کابل ضمن افتتاح سالون نگارستان، از بخش‌های مختلف کتاب‌خانه‌عامه، انجمن خوش‌نویسان، خطاطان و سالون علامه صلاح‌الدین سلجوقی نیز بازدید کرد. 
سفیر ترکیه در کابل می‌گوید که جمهوری ترکیه در ولایات مختلف افغانستان پروژه‌های انکشافی و بازسازی را اجرا کرده‌است؛ اما در ولایت تاریخی و باستانی هرات، تمرکز اصلی بر مرمت آبدات تاریخی و پروژه‌های فرهنگی بوده است.
با این حال عرفات دنیز رییس دفتر تیکا در هرات می‌گوید که در سه ماه گذشته، ۱۵ پروژه مختلف از سوی این اداره در حوزه غرب افغانستان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. 
قابل یادآوری‌ست که پیش از این، اداره تیکا پروژه‌هایی همچون بازسازی کتاب‌خانه عامه، انجمن ادبی هرات، انجمن خطاطان و سالون علامه صلاح‌الدین سلجوقی را نیز به سرانجام رسانده بود.

۱۴۴۶/۹/۱۹ ه‍ ق
۱۴۰۳/۱۲/۲۹ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS