نشست ماهانه انجمن ادبی غزنی برگزار شد

tawana_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۱۸:۴۵
Ashhshs

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی نشست ماهانه انجمن ادبی و مشاعره در تالار این ریاست برگزار شد.

در این نشست شماری زیادی از شاعران، نویسندگان، فرهنگیان، ادب‌دوستان و جوانان اشتراک ورزیده بودند. در آغاز مشاعره ملا حمیدالله نثار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی هدف انجمن ادبی را رشد تلاش‌های فرهنگی و ادبی و آگاهی‌دهی درمورد پیشرفت و ترقی جامعه عنوان نمود و از شاعران خواست که در ذهنیت‌سازی افکار عامه نقش مثبت ایفا نمایند. وی علاوه نمود که نشست‌ها و مشاعره‌های انجمن ادبی غزنی ادامه خواهد داشت و از همکاری همه‌جانبه در این بخش اطمینان داد.

سپس شاعران و ترانه‌خوانان اشعار و ترانه‌های شانرا به‌خوانش گرفتند که از سوی اشتراک کنندگان مورد پسند قرار گرفت.

هم‌چنان آنان از آغاز مشاعره‌های انجمن ادبی غزنی ابرازخرسندی کردند و از توجه ویژه ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی به شاعران و نویسندگان ابرازسپاس نمودند.

 

۱۴۴۶/۷/۲۹ ه‍ ق

۱۴۰۳/۱۱/۱۱ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۴:۲۶
Background image

تقدیرشاگردان خلاق مکتب خصوصی در کاپیسا 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا شماری از شاگردان مکتب خصوصی را که در بخش‌های خطاطی، خوشنویسی و نقاشی فعالیت‌های ابتکاری انجام داده، طی مراسمی تقدیر کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۳:۲۰
Background image

شمشیرتاریخی به موزیم ملی سپرده شد

حبیب الرحمن نوری یک تن از باشندگان ولایت پکتیا شمشیر تاریخی را به موزیم ملی در حضور مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ سپرد.
به گفتۀ حبیب الرحمن نوری؛ این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۴۷
Background image

سپرده شدن چند اثر جهادی به ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل 

دو اثر جهادی دست‌ساز مجاهدین مربوط به دوران جهاد بیست ساله علیه اشغال آمریکا و متحدانش، از طرف مولوی نوراحمد خالد، از دلگی‌مشران ولسوالی سانچارک ولایت سرپل، با حضور ملا عبدالغفار حقنما. . .

BACK TO NEWS