نشرات رادیو بیگم متوقف گردید

panah_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۹:۵۸

سه‌شنبه مورخ(۵ شعبان ۱۴۴۶) به اساس تصمیم وزارت اطلاعات و فرهنگ رادیو بیگم که جواز فعالیت نشرات از وزارت اطلاعات و فرهنگ را داشت، به دلیل تخلفات متعدد رسانه‌یی، از جمله تهیه برنامه‌ها و مواد به تلویزیون مستقر در خارج از کشور، متوقف گردید. نشرات این رادیو به‌اساس نقض پالیسی نشراتی و استفاده نادرست از جواز، فعالیت آن به تعلیق درآمد و بعد از ارزیابی دقیق اسناد این رسانه درمورد آن تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد.

۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ه‍ ش

۲۰۲۵/۲/۴ میلادی

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS