نتایج امتحان کتاب امام ابوحنیفه رح اعلان شد

panah_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۸
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان و اداره فرهنگی و فکری الصارم امتحان کتاب به حمایت امام ابوحنیفه رح میان ۵۰۰ تن جوان ولسوالی قرغه‌یی این ولایت راه‌اندازی کرده بود که نتایج آن در جریان مراسم ویژه اعلان و اشتراک کننده‌گان برتر امتحان با اهدای جوایز تقدیر شدند.
مولوی عبدالنور رسولی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان در جریان مراسم بیان داشت: هدف از این امتحان اصلاح فکری، آموزش و ارتقاء سطح علمی جوانان و هم‌چنان تشویق آنان به مطالعه بوده‌است. وی هم‌چنان در مورد مزایای نظام اسلامی، ارزش‌ها و فداکاری‌های رهبران امارت اسلامی صحبت کرده، افزودند که امارت اسلامی برای رفاه مردم، اصلاح فکری و پیشرفت در مقیاس وسیع تلاش‌هایی را آغاز کرده‌است تا نظام اسلامی برقرار و مردم در امنیت نگه داشته شوند.
آمر معارف ولسوالی قرغه‌یی تلاش‌های ریاست‌ اطلاعات و فرهنگ را جهت اصلاح و ارتقای سطح علمی و فکری جوانان تقدیر کرد. وی هم‌چنان در مورد ارزش برگزاری چنین برنامه‌ها صحبت‌های مفصل ارائه کرد.
 در پایان اشتراک کننده‌گان برتر امتحان با اهدای جوایز تقدیر شدند که به برندگان مقام اول و دوم کمپیوترهای لپ‌تاپ، مقام سوم ساعت و الی مقام ۱۴۰ جوایز مختلف اهداء گردید.

۱۴۴۶/۰۸/۱۷ ه‍ ق
۱۴۰۳/۱۱/۲۸ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۵:۵۱
Background image

دیدار رییس اطلاعات و فرهنگ کاپیسا با شماری از باشنده‌گان این ولایت

مولوی کریم الله وثیق رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا در دفتری کاریش با شماری از بزرگان منطقه خم‌زرگر از مربوطات حصه اول کوهستان جهت حفظ و نگهداری آثار تاریخی دیدار کرد.
رییس اطلاعات و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند ساخت و ساز هوتل سیاحان در نورستان

مولوی سمیع الحق حق‌بیان رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت نورستان از امور ساخت و ساز هوتل به سیاحان در پارون مرکز این ولایت نظارت کرد. وی امور این هوتل را ارزیابی نمود و به مسوولان شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۰:۳۷
Background image

رییس اطلاعات و فرهنگ امور آگاهی‌عامه اطلاعات را در تورخم ارزیابی کرد

مولوی ذبیح الله نورانی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار به کمپ عمری تورخم سفر کرد و فعالیت‌های مدیریت کمیته آگاهی‌عامه آمریت اطلاعات را ارزیابی کرد.
در جریان این ارزیابی مولوی صدیق. . .

BACK TO NEWS