مشکلات رسانه های کیبلی مورد بحث قرار گرفت

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۶ - ۸:۴۷
مشکلات رسانه های کیبلی مورد بحث قرار گرفت


عبدالمنان شیوای شرق معین امورنشرات وزارت اطلاعات وفرهنگ امروزدرنشستی با رییس وهیئت رهبری اتحادیه " رسانه های کیبلی افغانستان "، تاکید کرد که به رفع  مشکلات آنان رسیدگی صورت می گیرد
به گزارش خبرنگارآژانس باختر: دراین نشست محمد هاشم پاکزاد رییس اتحادیه      " رسانه های کیبلی افغانستان " دررابطه به فعالیت شبکه های کیبلی به ویژه درکابل معلومات داد .
او همچنان شماری از مشکلات فرا راه فعالیت شبکه های کیبلی را با معین امور نشرات ، شریک کرد و خواهان رسیدگی به رفع مشکلات موجود شد و بر طرح و تدوین مقررۀ طرز تاسیس و فعالیت رسانه های کیبلی تاکید کرد.
معین امورنشرات وزارت اطلاعات وفرهنگ درراستای رفع مشکلات موجود در بخش رسانه های کیبلی و بهبود وضعیت کار این بخش تاکید کرد و وعده همکاری سپرد .
شیوای شرق درمورد مقرره تنظیم فعالیت شبکه های دیجیتال خاطرنشان کرد که این سند تقنینی به زودی نافذ خواهد شد که با عملی شدن آن بخش بزرگی از مشکلات موجود این رسانه ها  حل خواهد شد .
همچنان معین امورنشرات تاکید کرد که اتحادیه های صنفی دربخش رسانه های کیبلی باید برای حل مشکلات درون سازمانی ، همکاری و مشارکت داشته باشند.
کابل 5 حوت باختر

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۶:۳
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی 

به ریاست مولوی رحمت الله ریحان رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی راه‌اندازی گردید. هدف از برگزاری این نشست، ایجاد هماهنگی بیشتر در زمینه فعالیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸)، به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۰:۲۷
Background image

فراهم کردن زمینه آموزش رایگان برای ده‌ها جوان در کندز 

آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندز، زمینه آموزش رایگان زبان انگلیسی را برای ده‌ها جوان بی‌بضاعت در این ولایت فراهم کرد.
آمر امور جوانان گفت: جوانان باید از فرصت‌های. . .

BACK TO NEWS