مسؤلان ریاست اطلاعات و فرهنگ سرپل به ولسوالی صیاد سفر نمودند!
امروز یکشنبه مؤرخ ( ۳رجب المرجب ۱۴۴۵) مسؤلان ریاست اطلاعات و فرهنگ سرپل و انجینران ریاست آبدات تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ به ولسوالی صیاد سفر نمودند.
ملا عبدالغفار حقنما رئیس اطلاعات و فرهنگ سرپل در جریان دیدار با ملا محمد ياسين انس معاون ولسوالی صیاد خواستار همکاری حفاظت و نگهداری آثاری تاریخی و ساحات باستانی گردیده و معاون ولسوالی از همکاری همه جانبه در نگهداری آثاری تاریخی و باستانی اطمینان سپرد.
معاون ولسوالی صیاد از رئیس اطلاعات و فرهنگ خواستار ایجاد یک باب کتابخانه در آن ولسوالی گردید که از سوی رئیس اطلاعات و فرهنگ از ایجاد کتابخانه اطمینان داده شد.
آقای حقنما گفت: هدف سفر به ولسوالی صیاد بازدید از ساحات تاریخی، سروی و پروژهسازی آن ساحات گفتهشده است. آنها از دو آبده تاریخی زیارت دیوبندقره و مسجد جامع کهنه ولسوالی بازدید نمودند که ثبت میراثهای فرهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ سرپل میباشد.
