شماری از ساحات تاریخی و فرهنگی در ولایت بغلان کشف شد

tawana_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۸ - ۱۴:۱۷
1q1q


دوشنبه مورخ(۲۳ محرم الحرام ۱۴۴۶) ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان به همکاری ریاست موزیم، باستان‌شناسی و آبدات تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ در جریان سروی ساحات تاریخی و ساحاتی آسیب دیده از سیلاب‌های اخیر، هشت ساحه تاریخی و فرهنگی را در این ولایت کشف کرده‌اند.
مولوی اسدالله مصطفی هاشمی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان می‌گوید: این هشت ساحه تاریخی در برکی، نهرین، ده‌صلاح، پل‌حصار، بغلان مرکزی و دهنه‌غوری کشف شده که شامل قلعه‌ها، تپه‌ها و مغاره‌ها می‌باشد.
آقای هاشمی افزود: قدامت تاریخی شماری از ساحات کشف‌شده به دورهٔ باختری و از شماری آن به دورهٔ کوشانی تعلق دارد.
باستان‌شناسان وزارت اطلاعات و فرهنگ از ۳۰ ساحه تاریخی و فرهنگی ولسوالی‌های برکی، جلگه، نهرین، ده‌صلاح، پل‌حصار، بنو، دوشی، پلخمری، دندغوری و بغلان مرکزی نیز بازدید کردند.

۱۴۰۳/۵/۸ ھ ش
۲۰۲۴/۷/۲۹ ميلادی

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۴۶
Background image

سهولت‌های لازم به سیاحان در ننگرهار فراهم شده‌است

مولوی ذبیح الله نورانی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار در نشست هماهنگی با مسوولان شرکت‌های سیاحتی بیان داشت که ولایت ننگرهار به سطح کشور یکی از ولایات دارای ساحات تفریحی و تاریخی است. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۳۸
Background image

بازدید از ساحات باستانی و جاذبه‌های سیاحتی ولسوالی نجراب کاپیسا

احسان‌الله حسان رییس دفتر مقام وزارت اطلاعات و فرهنگ کشور به همراهی هیأت به هدف بررسی چالش‌ها و مشکلات فرا راه سیاحان از جاذبه‌های طبیعی و ساحات باستانی ولسوالی نجراب بازدید کردند.
رییس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۳:۳۸
Background image

سیمینار آموزشی سه روزهٔ (بهبود روند کار و تقویت سیستم‌های اداری) به کارمندان اجرائیه آغاز شد

شنبه مورخ(۲۴ ذوالحجه‌الحرام ۱۴۴۶)آمریت ارتقاءظرفیت و انکشاف اداره ریاست امور کارکنان معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ سیمینار سه روزه آموزشی به مدیران اجرائیه ریاست. . .

BACK TO NEWS