سیمینار آگهی‌دهی در مورد برنامه فریلانسینگ در ریاست‌ اطلاعات و فرهنگ سرپل برگزار شد!

rahim_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۱:۹
Serepul province

یک‌شنبه مورخ(۲۱ رمضان المبارک ۱۴۴۵) از سوی آمریت جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ سرپل با همکاری دفتر اکتید سیمینار آگاهی‌دهی برنامه فریلانسینگ(کاروبار آنلاین) برای ۷۰ تن جوان راه‌اندازی گردید.

ملا عبدالغفار حق‌نما رییس اطلاعات وفرهنگ سرپل پیرامون اهمیت این برنامه صحبت کرده و از جوانان این ولایت خواست تا از این برنامه جهت ارتقای‌ظرفیت های شغلی شان استفاده نمایند.

فیض الله فایز آمر امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ سرپل می‌گوید: این برنامه از سوی معینیت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ به همکاری دفتر اکتید راه‌اندازی شده‌است که بصورت آنلاین زمینۀ اشغال‌زایی برای صدهاتن از جوانان در این ولایت مهیا خواهند شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۵۸
Background image

برگزاری نمایشگاه یک روزهٔ کتاب در پکتیکا 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیکا نمایشگاه یک‌روزهٔ کتاب را برگزار کرد که در آن حدود ۴۰۰ جلد کتاب دینی و عصری به نمایش گذاشته شده بود.
رییس اطلاعات و فرهنگ گفت که کتاب‌ها نقش مهمی در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با خبرنگاران رسانه‌های محلی 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر نشست هماهنگی با خبرنگاران رسانه‌های محلی جهت بهبود امور رسانه‌یی راه‌اندازی کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ گفت که امارت اسلامی تلاش می‌کند رسانه‌ها تقویت شوند. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۲:۴۸
Background image

برگزاری سیمینار سه روزهٔ ارتقای‌ظرفیت به کارکنان اتحادیه‌های شرکت‌های سیاحتی، زیارتی، درمانی و حج‌وعمره

شنبه مورخ(۲۹ ذوالقعده‌الحرام ۱۴۴۷) انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری ریاست تحقیق و انکشاف گرځندوی، معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ سیمینار سه روزهٔ ارتقای‌ظرفیت را به. . .

BACK TO NEWS