رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل از صنف‌های آموزشی محبس این ولایت بازدید کرد

tawana_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۶ - ۹:۵۹
sdfgh

ملا عبدالغفار حقنما رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل با همراهی مولو‌ی مکرمین سبحانی آمر کارکنان مقام ولایت از صنف‌های آموزشی محبس این ولایت بازدید کرد.
ملا عبدالغفار حقنما در جریان این دیدار گفت: زندان جای اصلاح و توبه است شما باید از این فرصت برای افزایش معلومات دینی و علمی خود استفاده کنید تا بتوانید زندگی جدیدی را آغاز نمایید.
وی همچنین بیش از ۵۰ جلد کتاب (راهنمایی عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله به مجاهدین) را به مسوولان محبس اهداء کرد. این اقدام به هدف ارتقای سطح آگاهی دینی محبوسین و تقویت روحیه اصلاح و تربیت آنان صورت گرفت.
مولوی مکرمین سبحانی آمر کارکنان مقام ولایت زندان را به‌عنوان بهترین مدرسه برای خودسازی توصیف کرده و افزود: آموزش کلید تحول است و تلاش کنید تا با استفاده از این فرصت آگاهی خود را در عرصه‌های مختلف ارتقا دهید و آینده‌ای بهتر برای خود بسازید.

۱۴۰۳/۱۱/۶ ه‍‌ ش
۱۴۴۶/۷/۲۴ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS