ریاست اطلاعات و فرهنگ کندهار به مرکز صحی معتادین صدها جلد کتاب اهدآ کرد!

wares_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۵ - ۲۰:۸
….

یک‌شنبه مورخ(۱۴ رمضان المبارک ۱۴۴۵) از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ کندهار به مرکز صحی معتادین ۲۰۰ جلد کتاب اهدا گردید.

این کتاب‌ها که دارای موضوعات مختلفی می‌باشد از سوی مولوی انعام الله سمنگانی رییس اطلاعات و فرهنگ کندهار به مسوولان مرکز صحی معتادین سپرده شد.

رییس اطلاعات و فرهنگ کندهار گفت: هدف از سپرده شدن کتاب به مرکز صحی فراهم نمودن زمینه مطالعه به معتادین بوده و ایجاد فرصت‌ها برای زندگی اجتماعی و انفرادی در روشنایی آموزش و مطالعه می‌باشد.

قابل یادآوری‌ست که چندی قبل از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ کندهار صدها جلد کتاب به کتاب‌خانه محبس عمومی ولایت کندهار سپرده شده‌بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۲۵
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸)، به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب این معینیت در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۲۱
Background image

تلاش‌ها برای آگاهی‌دهی دربارهٔ فرامین شماره ۲ و شماره ۱۷ در ولایت خوست جریان دارد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت خوست بروشورهای معلوماتی درمورد فرامین شماره ۱۷ و شماره ۲ زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی که درمورد جلوگیری از رسوم ناپسند و اقامه نماز است، میان مردم توزیع کرد و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۵
Background image

برگزاری نشست با هدف حفاظت از آبدات تاریخی و ساحات باستانی

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشستی را جهت حفاظت از آبدات تاریخی و ساحات باستانی با مسوولان ادارات محلی و نمایندگان مردم ولسوالی بگرام‌ راه‌اندازی کرد.
عتیق الله صافی آمر فرهنگ و. . .

BACK TO NEWS