حسینه صافی: نظریات ارزشمند اهل رسانه ٬ درمسوده پالیسی رسانه های همگانی گنجانیده خواهد شد

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ - ۹:۲۳
حسینه صافی: نظریات ارزشمند اهل رسانه ٬ درمسوده پالیسی رسانه های همگانی گنجانیده خواهد شد

به ریاست حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ امروزجلسه شورای عالی رسانه ها، برگزار
به گزارش خبرنگارآژانس باختر: دراین جلسه پیرامون نظریات پیشنهادی اهل رسانه و صاحب نظران که چندی قبل در" نشست مشورتی، نظرخواهی پیرامون مسودۀ پالیسی رسانه های همگانی "  ارائه شده بود  ، بحث صورت گرفت .
دراین جلسه اعضای شورای عالی رسانه ها بعد ازبررسی لازم این نظریات پیشنهادی، درروشنایی قوانین نافذ کشور، فیصله کردند که آن نظریات ارزشمندی که با عث غنای این پالیسی شود و درمغایرت با قوانین کشور نباشد، ازآن درمسوده پالیسی رسانه های همگانی استفاده خواهد شد.
همچنان حسینه صافی خاطرنشان کرد که نظریات ارزشمند اهل رسانه  و صاحب نظران  درمسوده پالیسی رسانه های همگانی گنجانیده خواهدشد .
سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ تاکید کرد که رسانه ها باید بکوشند که در نشرات شان منافع ملی را درنظربگیرند و آنچه درمخالفت به قوانین کشور باشد، از نشرآن جلوگیری کنند
.
کابل/ 12 حوت/ باختر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

برگزاری نشست هماهنگی خبرنگاران و مسوولان ادارات امارتی در تخار 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت تخار نشست هماهنگی با خبرنگاران، مسوولان رسانه‌ها و نمایندگان ادارات امارتی برگزار کرد.
در این نشست، روی موضوعات مرتبط به هماهنگی بهتر میان رسانه‌ها و ادارات،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

اعلان نتایج امتحان مسابقه فرمان شماره هفدهم

به مناسبت هفته کتاب محفل اعلان نتایج امتحان مسابقه فرمان شماره هفدهم عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله تعالی امروز با حضور مسوولان محلی، استادان و محصلان در ولایت بادغیس برگزار شد.
رییس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۲۱
Background image

صد تن از جوانان پس از فراگیری آموزش‌های فکری و عقیدوی در بغلان فارغ شدند

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان می‌گویند که صد تن از جوانان در این ولایت، پس از سپری‌کردن یک ماه آموزش‌های فکری و عقیدوی، از یک برنامه آموزشی فارغ گردیده‌اند.
رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

BACK TO NEWS