برگزاری نشست هماهنگی حکومت و رسانه‌ها در جوزجان

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۲:۴۵
.

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت جوزجان و کمیته مصوونیت خبرنگاران نشست هماهنگی را با هدف تقویت ارتباط میان ادارات امارتی و رسانه‌ها، استماع مشکلات و رسیدگی به نیازمندی‌های خبرنگاران و مسوولان رسانه‌یی در این ولایت برگزار کردند.
مولوی عبدالله سرحدی والی جوزجان رسانه‌ها را یکی از ارکان مهم حکومت عنوان کرد و گفت که رسانه‌ها با انعکاس صادقانه دست‌آوردها، خدمات و برنامه‌های نظام، نقش مؤثری در آگاهی‌دهی مردم و تقویت اعتماد میان حکومت و جامعه ایفا می‌کنند.
وی با اشاره به برخی دست‌آوردهای حکومت، از مبارزه با مواد مخدر، رسیدگی به مشکلات شهروندان و مهاجرین و اجرای برنامه‌های توسعه‌یی به‌عنوان نمونه‌هایی از اقدامات انجام‌شده یاد کرد و افزود که همکاری مسوولانه رسانه‌ها با ادارات حکومتی می‌تواند در تقویت ثبات، وحدت و پیشرفت کشور نقش مهمی داشته باشد.
در ادامه، مولوی سیف الدین معتصم رییس اطلاعات و فرهنگ اظهار داشت که رسانه‌ها باید همواره بر نشر حقایق، رعایت اصول مسلکی خبرنگاری و تقویت آگاهی عامه متعهد باشند. وی اطمینان داد که ریاست اطلاعات و فرهنگ در چارچوب صلاحیت‌های خود، همکاری لازم را با رسانه‌ها و خبرنگاران ادامه خواهد داد.
اشتراک‌کنندگان، ضمن قدردانی از حمایت‌های مقام ولایت و ریاست اطلاعات و فرهنگ، بر ادامه همکاری، هماهنگی و فعالیت مسوولانه رسانه‌ها در راستای اطلاع‌رسانی متوازن و مسلکی تأکید کردند.

۱۴۴۸/۱/۱۴ ھ ق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۳۶
Background image

سفیر جمهوری اندونیزیا ۱۵۰ جلد کتاب را به کتاب‌خانه‌عامه ولایت بامیان اهداء کرد

دکتور نندا آولیست سفیر جمهوری اندونیزیا در رأس هیأتی از کتاب‌خانه عامه ولایت بامیان دیدار به‌عمل آورد و و به تعداد ۱۵۰ جلد کتاب را به کتاب‌خانه عامه ولایت بامیان اهداء کرد.
دکتور نندا. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۴۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری و اتحادیه‌ شرکت‌های خدمات مشورتی تحصیلی

شنبه مورخ(۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷)، انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری ریاست تحقیق و انکشاف گرځندوی معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ با اتحادیه‌ شرکت‌های خدمات مشورتی تحصیلی را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۲۶
Background image

دیدار معین فرهنگ و هنر با مسوول پروژه‌های یونسکو

شیخ عبدالرحمن طیبی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ با سارا ضیایی مسوول پروژه‌های یونسکو دیدار کرد و دربارهٔ حفاظت از میراث‌های فرهنگی کشور، ترمیم و بازسازی بناهای تاریخی، وضعیت. . .

BACK TO NEWS