برگزاری نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات 

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۵۷
..

نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست، اعضای کمیسیون پیرامون موضوعات مختلف مرتبط با تنظیم و اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات در سطح شهر کابل بحث و تبادل نظر نموده و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
بر بنیاد فیصله‌های این نشست، اتخاذ تدابیر لازم به‌منظور جلوگیری از آلودگی‌های بصری (دیداری) ناشی از لوحه‌ها و اعلانات در شهر کابل مورد تأکید قرار گرفت و بر افزایش همکاری وزارت امور داخله امارت اسلامی افغانستان در برنامه‌ها و فعالیت‌های ساحوی کمیسیون تأکید شد.
هم‌چنان یادداشت نوت رسمی از طرف رییس و اعضای این کمیسیون جهت ارائه بدیل به زبان‌های ملی در مقابل کلمات و اصطلاحات خارجی برای پیشه‌وران و کسبه کاران مورد تایید قرار گرفت.
در بخش دیگری از نشست، محترم قاری ولی‌گل جواد، رییس فرهنگی شاروالی کابل و عضو کمیسیون، به‌عنوان مسوول ارائه معلومات و انعکاس فعالیت‌های کمیسیون با رسانه‌ها معرفی گردید.
در پایان، پیرامون سایر موضوعات مرتبط با فعالیت‌های کمیسیون نیز بحث صورت گرفت و تصمیمات لازم در زمینه‌های مربوط اتخاذ شد.

۱۴۴۷/۱۲/۲۳ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی تحت عنوان(جلوگیری از انحراف فکری) در هلمند

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند سیمینار آموزشی تحت عنوان(جلوگیری از انحراف فکری) برای شماری زیادی از جوانان راه‌اندازی کرد.
آمر امور جوانان بیان داشت که امت اسلامی برای صدها سال در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۵۷
Background image

برگزاری نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات 

نشست مشورتی کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست، اعضای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۹:۳۶
Background image

تثبیت مکان‌ها برای ساخت موزیم جهادی و منارهای شهداء در لوگر

مکان‌های مناسب برای ساخت موزیم حفظ آثار جهادی و منارهای شهداء در ولایت لوگر مشخص گردید و تلاش‌ها جریان دارد تا کارهای عملی این پروژه نیز به زودی آغاز شود.
مولوی ثواب‌جان اسلام‌یار رییس. . .

BACK TO NEWS