برگزاری سیمینار یک‌روزه تحت عنوان «آیین سخن» در دایکندی

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۳۴
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت دایکندی، سیمینار یک‌روزه‌یی را تحت عنوان «آیین سخن» برای ده‌ها تن از جوانان در این ریاست برگزار کرد.
مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ، نطق و سخن را وسیله‌یی برای ارتباط میان انسان‌ها عنوان کردند و افزودند که یکی از نعمت‌های ویژه الهی، قدرت سخن گفتن است که انسان‌ها از طریق آن با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند.
همچنان مسوولان درمورد اهمیت نطق و سخن صحبت کرده و بیان داشتند که گوینده نقش اساسی در سخن گفتن دارد؛ او می‌تواند با بیان سخنان خود شنونده را خوش‌بین سازد و یا برعکس، باعث بدبینی او شود. آنان تأکید کردند که باید از نعمت‌های الهی به‌گونه درست استفاده کنیم.

۱۴۴۷/۸/۲۳ هـ ق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۴۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری و اتحادیه‌ شرکت‌های خدمات مشورتی تحصیلی

شنبه مورخ(۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷)، انستیتیوت توریزم و هوتل‌داری ریاست تحقیق و انکشاف گرځندوی معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ با اتحادیه‌ شرکت‌های خدمات مشورتی تحصیلی را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۲۶
Background image

دیدار معین فرهنگ و هنر با مسوول پروژه‌های یونسکو

شیخ عبدالرحمن طیبی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ با سارا ضیایی مسوول پروژه‌های یونسکو دیدار کرد و دربارهٔ حفاظت از میراث‌های فرهنگی کشور، ترمیم و بازسازی بناهای تاریخی، وضعیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۳:۵
Background image

سپرده شدن ۲۱ قلم آثار جهادی به ریاست اطلاعات و فرهنگ غزنی

این آثار جهادی، شامل آثار نظامی و یک جلد کتاب «دلایل‌الخیرات» است، که از یک شهید دوران جهاد بجا مانده و در آن آثار برخورد کلوله مشاهده می‌شود.
 این آثار جهادی که در ولسوالی اندر نزد. . .

BACK TO NEWS