برگزاری سیمینار علمی تحت عنوان(کتاب‌شناسی و تأثیر آن بر روند تحقیق) به جوانان ولایت پکتیا

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۱
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ پکتیا به همکاری مشترک پوهنتون این ولایت، به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، سیمیناری علمی تحت عنوان «کتاب‌شناسی و تأثیر آن بر روند تحقیق» را در کتاب‌خانه مرکزی پوهنتون پکتیا برای شمار زیادی از جوانان به منظور تقویت فرهنگ مطالعه و تشویق نسل جوان به کتاب‌خوانی، برگزار کردند.
در این سیمینار، مولوی فیض‌الله جوهری رییس اطلاعات و فرهنگ، پیرامون فرهنگ مطالعه، اهمیت کتاب‌خوانی و نقش علم در پیشرفت جامعه سخنرانی کرد و گفت: مطالعه یکی از نیازهای اساسی برای ساختن جامعه‌یی پیشرفته و آگاه است و ریاست اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند از طریق برنامه‌های فرهنگی، جوانان را به مطالعه تشویق کند.
هم‌چنین مسوولان پوهنتون پکتیا نیز در رابطه به اهمیت علم و مطالعه به‌صورت همه‌جانبه صحبت کردند و گفتند: مطالعه وسیله‌ی مهم برای رشد فکری انسان، پیشرفت علمی و ارتقای آگاهی اجتماعی است.
در ادامه سیمینار، یکی از استادان پوهنتون پکتیا برای اشتراک‌کنندگان دربارهٔ اهمیت کتاب‌خوانی، تأثیرات مطالعه و نقش کتاب در روند آموزش و یادگیری، معلومات علمی ارائه کرد.

۱۴۴۷/۱۲/۳ هـ ق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

برگزاری نشستی جهت ترویج فرهنگ مطالعه با جوانان در ولایت ننگرهار 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار نشستی را به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، با حضور شماری از فرهنگیان، شاعران، نویسندگان، محصلان و شاگردان در کتاب‌خانه عامه شهر جلال‌آباد برگزار کرد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۱
Background image

برگزاری سیمینار علمی تحت عنوان(کتاب‌شناسی و تأثیر آن بر روند تحقیق) به جوانان ولایت پکتیا

ریاست اطلاعات و فرهنگ پکتیا به همکاری مشترک پوهنتون این ولایت، به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، سیمیناری علمی تحت عنوان «کتاب‌شناسی و تأثیر آن بر روند تحقیق» را در کتاب‌خانه مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۶:۴
Background image

برگزاری محفلی فرهنگی و نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی در سمنگان 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سمنگان محفلی فرهنگی و نمایشگاه کتاب را به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی در تالار کنفرانس‌های این ریاست راه‌اندازی کرد.
در این برنامه شماری از مسوولان ادارات. . .

BACK TO NEWS