آماده‌گی‌‌های همه‌جانبه برای تجلیل باشکوه از ۲۴ اسد، روز استقلال کشور جریان دارد

wasim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۱:۵۷
..

مسوولان ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایات می‌گویند که آماده‌گی‌های گسترده و همه‌جانبه به مناسبت فرا رسیدن ۲۴ اسد، روز استقلال جریان دارد که این مناسبت تاریخی با شکوه و عظمت خاص در تمام ولایات گرامی داشته خواهد شد.
آنان می‌افزایند که تمامی تدابیر لازم برای برگزاری مراسم ویژه این روز روی‌دست گرفته شده است و قرار است مراسم تجلیل از ۲۴ اسد با حضور علمای کرام، متنفذین، بزرگان قومی، مسوولان امارتی، استادان، محصلان پوهنتون‌ها، شاگردان مکاتب، طالب‌العلمان مدارس و اقشار مختلف مردم برگزار گردد تا از این مناسبت مهم تاریخی به گونه شایسته و با شکوه تجلیل به عمل آید.
به گفتۀ آنان؛ استقلال، یکی از ارزشمندترین دست‌آوردهای تاریخی ملت افغانستان به شمار می‌رود و گرامی‌داشت از این روز، بیانگر حفاظت از عزت، آزادی و هویت ملی کشور است. برگزاری چنین مراسم‌ها نقش مهمی در تقویت روحیه ملی، همبستگی اجتماعی و انتقال ارزش‌های تاریخی به نسل جوان ایفا می‌کند.
در همین حال، شماری از شهروندان ولایات نیز از برگزاری باشکوه این مراسم استقبال کرده و ۲۴ اسد را یکی از پرافتخارترین و سرنوشت‌سازترین روزهای تاریخ کشور عنوان می‌کنند. آنان می‌گویند که استقلال نماد عزت، آزادی و سربلندی ملت افغانستان است و گرامی‌داشت از آن وظیفه مشترک همه شهروندان به شمار می‌رود.
به باور آنان برگزاری برنامه‌های فرهنگی و ملی در چنین مناسبت‌ها می‌تواند نسل جوان را با تاریخ، هویت و ارزش‌های ملی کشور بیشتر آشنا ساخته و زمینه تحکیم وحدت، همدلی و احساس مسوولیت ملی را در میان مردم فراهم سازد. 
شهروندان هم‌چنان ابراز امیدواری کردند که این مراسم با نظم و شکوه ویژه برگزار شده و پیام وحدت، همبستگی و پاسداری از استقلال کشور را به جامعه منتقل کند.

۱۴۴۸/۲/۲۲ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۲۳
Background image

جمع‌آوری زندگی‌نامه صدها شهید نظامی و ملکی در فراه

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فراه می‌گویند که در ادامه روند جمع‌آوری و ثبت معلومات شهدای نظامی، مسوولان این ریاست با تعدادی از بزرگان قومی و مسوولان محلی در ولسوالی‌های پشترود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۹
Background image

برگزاری نشست‌های هماهنگی با مسوولان مطبوعاتی و ولسوالان 

مولوی شمس‌الله زبیر رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل در رأس هیأتی، طی دو روز به تمام ولسوالی‌های ولایت کابل سفر کرد و با ولسوالان و مسوولان مطبوعاتی این ولسوالی‌ها دربارهٔ هماهنگی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۵
Background image

تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در تقویت وحدت ملی، اخوت اسلامی و روابط میان مردم و نظام

مولوی عبدالله مختار والی بغلان، در دیداری با مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ، مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران بر نقش مهم رسانه‌ها در تقویت وحدت ملی، اخوت اسلامی و روابط میان مردم و نظام. . .

BACK TO NEWS