برگزاری نشست با هدف تشریح قانون حفظ آثار جهادی در ولایت کندهار

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۹:۳
..

نشست با هدف تشریح قانون حفظ آثار جهادی در ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندهار راه‌اندازی گردید که در این نشست مفتی محمد طاهر «احمد» رییس عمومی ریاست حفظ آثار جهادی وزارت اطلاعات و فرهنگ، قاری احمد الله سعید «خوستی» رییس ثبت آثار و اسناد جهادی این ریاست، مسوولان شماری از ادارات ملکی و نظامی و دلگی‌مشران اشتراک ورزیده بودند.
در آغاز نشست، مفتی انعام الله «سمنگانی» رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کندهار ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان کنندگان درمورد اهداف برگزاری این نشست صحبت کرد.
هم‌چنان، مفتی محمد طاهر «احمد» رییس عمومی حفظ آثار جهادی، بیان کرد که بر اساس هدایت شفاهی عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله، این نشست از ولایت کندهار آغاز شده است. آقای «احمد» افزود که الله متعال نعمت بزرگ نظام اسلامی را به افغان‌ها عطا کرده است و این نظام با قربانی‌های فراوان به حاکمیت رسیده است. بنابراین، مسوولیت ما و شماست که تاریخ این قربانی‌ها و یادگارهای آن را به‌گونه مستند برای نسل‌های آینده حفظ کنیم.
وی درمورد اهداف ایجاد ریاست عمومی حفظ آثار جهادی نیز صحبت کرد و گفت که این ریاست، سوانح تمامی شهدای ملکی و نظامی مرتبط با جهاد بیست‌ساله گذشته را جمع‌آوری و به‌صورت مستند برای نسل‌های آینده منتقل خواهد کرد. هم‌چنان آثار مربوط به جهاد بیست‌ساله گذشته نیز جمع‌آوری شده و در موزیم‌ها به نمایش گذاشته خواهد شد.
در عین حال، قاری احمدالله سعید «خوستی» رییس ثبت آثار و اسناد جهادی، قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد و از تمامی اشتراک‌کنندگان خواست تا تاریخ جهاد، خاطرات و روایات جهادی و سوانح شهدا را جمع‌آوری و مکتوب کرده و به آمریت‌های حفظ آثار جهادی مربوط به ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ بسپارند تا فداکاری‌ها و تاریخ پرافتخار افغان‌ها به نسل‌های آینده منتقل شود.

۱۴۴۸/۴/۹ هـ ق

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۲:۱۷
Background image

فاریاب کې (د افغانستان معاصر تاریخ، د جهادي دورې شهیدانو او ناوړه دودونو مخنیوی) په اړه د عامه پوهاوي سیمینار وړاندې شو

د فاریاب ولایت د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لورې او د البرز علمي او فرهنګي ادارې په همغږۍ (د افغانستان معاصر تاریخ، د جهادي دورې شهیدانو او ناوړه دودونو مخنیوی) تر سرلیک لاندې د عامه‌. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۹:۱۴
Background image

د رسنیو له مسؤلینو او خبریالانو سره د همغږۍ ناستې ترسره شوې

د کندوز او فاریاب ولایتونو د اطلاعاتو او فرهنګ ریاستونو له لوري د امارتي او خصوصي رسنیو له مسؤلینو او خبریالانو سره په جلا جلا توګه د همغږۍ ناستې ترسره شوې.
د یادو ولایتونو د اطلاعاتو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۹:۸
Background image

کندهار کې د جهادي آثارو د ساتنې اړوند قانون د تشریح په موخه غونډه ترسره شوه

د کندهار په اطلاعاتو او فرهنګ ریاست کې د جهادي آثارو د راټولو، ساتنې او ثبت اړوند قانون د تشریح په موخه جوړه شوې غونډه کې د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت د جهادي آثارو د ساتنې عمومي رئیس مفتي. . .

BACK TO NEWS