تشکيل سال 1400 وزارت اطلاعات و فرهنگ مورد بحث و بررسی قرار گرفت

ehsan
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۴:۴۰
تشکيل سال 1400 وزارت اطلاعات و فرهنگ مورد بحث و بررسی قرار گرفت

به ریاست محمد طاهرزهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز نشستی در رابطه به نهایی کردن ساختار تشکیل سال 1400 این وزارت و رفع مشکلات اداری، برگزار شد. به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ در این نشست که با حضور معینان و رییسان بخش های مختلف وزارت اطلاعات و فرهنگ برگزار شد، در رابطه به ساختار تشکیل سال 1400 این وزارت بحث صورت گرفت.

همچنان رییسان بخش های مختلف این وزارت نیازمندی های تشکیلاتی نهاد های مربوط شان را به منظور اجرای بهتر امور و دیدگاه ها و طرح های شان را به خاطر رفع مشکلات اداری، ارائه کردند.

به همین ترتیب سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ پس از شنیدن نظریات و دیدگاه های معینان و رییسان این وزارت، بر توانایی، تلاش پی گیر، تعهد و تقوا در امور بخش های مختلف تاکید کرد و خاطرنشان کرد که ساختارتشکیلات این وزارت باید مسلکی باشد و نیازمندی های موجود در نظر گرفته شود. همچنان سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ از رییسان بخش های مختلف این وزارت خواست که برنامه ها و ساختار تشکیلات سال 1400 نهاد های مربوط شان را در نشست آینده ارائه کنند و ریاست منابع بشری به منظور ارتقای توانایی و ظرفیت مامورین، برنامه های موثر را روی دست گیرد و اجرا کند.

کابل / 14 جدی / باختر

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۹ - ۲۰:۵۵
Background image

د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت د استاد محمد حسین سرآهنګ ۳۹ تلین ونمانځه

د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت نن په ملي ګالري کې د موسیقۍ د سرتاج ارواښاد استاد محمد حسین سر آهنګ ۳۹ تلین ونمانځه.

د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت سرپرست محمد طاهر زهیر په دې نمانځغونډه کې د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۹ - ۱۱:۵۱
Background image

د افغانستان د بنسټګر احمد شاه بابا د کور د ترمیم چارې پيل شوې

د ښار جوړولو وزارت په قندهار ښار کې د ستر امپراتور احمد شاه بابا د کور د ترمیم لومړنۍ چارې نن پيل کړې.
د باختر آژانس د سیمه ييز خبریال د خبر له مخې؛ د ښار جوړولو وزارت د تاریخي آبدو د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۱:۴۷
Background image

هارون حکيمي: د هېواد د فرهنګي ميراثونو ساتنه، د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت له لومړيتوبونو څخه ده

د اطلاعاتو او فرهنګ وزارت د فرهنګ او هنر معين هارون حکيمي نن د جمهور رييس له سلاکار او په ولسي چارو کې د قندهار ولايت له مرستيال حاجي آغا لالى دستګيري سره په کتنه کې د قندهار د فرهنګي. . .

BACK TO NEWS