نتایج امتحان کتاب الحق المبین در ولایت فاریاب اعلان شد

panah_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۹ - ۸:۳۶
..

دوشنبه مورخ (۲۳ محرم الحرام ۱۴۴۶) ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب نتایج امتحان کتاب الحق المبین با حضور مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ، آمرین مکاتب و جوانان اعلان شد.
مولوی شمس‌الدین محمدی رییس اطلاعات و فرهنگ: این برنامه‌ها به منظور ایجاد انگیزه در جوانان برای مطالعه و ارتقای دانش و آگاهی آن‌ها برگزار گردیده و قرار است برنامه‌های متعددی علمی، فرهنگی و رقابتی را در مرکز و ولسوالی‌های دیگر این ولایت برگزار نمایند. وی افزود: مطالعه کتاب نه تنها باعث افزایش دانش فردی می‌شود بلکه می‌تواند جامعه را نیز به سوی پیشرفت و توسعه سوق دهد.
اشتراک کنندگان این مسابقه از تلاش‌ها ریاست اطلاعات و فرهنگ فاریاب برای ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی و دانش جوانان تقدیر نموده و خواهان برگزاری برنامه‌های بیشتری شدند.
قابل یادآوری‌ست که الهام الله از لیسه تجربوی عرب‌خانه مقام اول و جایزه یک پایه لپ‌تاپ، لطف الله از دارالعلوم مرکزی فاریاب مقام دوم و جایزه‌ی یک سیت مبایل، احمد جاوید از مدرسه امام ابوحنیفه رح مقام سوم و جایزه نقدی مبلغ دو هزار افغانی را از آن خود نمودند.

۱۴۰۳/۵/۸ ه‍ ش
۲۰۲۴/۷/۲۹ میلادی

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۴۶
Background image

سهولت‌های لازم به سیاحان در ننگرهار فراهم شده‌است

مولوی ذبیح الله نورانی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار در نشست هماهنگی با مسوولان شرکت‌های سیاحتی بیان داشت که ولایت ننگرهار به سطح کشور یکی از ولایات دارای ساحات تفریحی و تاریخی است. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۳۸
Background image

بازدید از ساحات باستانی و جاذبه‌های سیاحتی ولسوالی نجراب کاپیسا

احسان‌الله حسان رییس دفتر مقام وزارت اطلاعات و فرهنگ کشور به همراهی هیأت به هدف بررسی چالش‌ها و مشکلات فرا راه سیاحان از جاذبه‌های طبیعی و ساحات باستانی ولسوالی نجراب بازدید کردند.
رییس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۳:۳۸
Background image

سیمینار آموزشی سه روزهٔ (بهبود روند کار و تقویت سیستم‌های اداری) به کارمندان اجرائیه آغاز شد

شنبه مورخ(۲۴ ذوالحجه‌الحرام ۱۴۴۶)آمریت ارتقاءظرفیت و انکشاف اداره ریاست امور کارکنان معینیت گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ سیمینار سه روزه آموزشی به مدیران اجرائیه ریاست. . .

BACK TO NEWS