معین فرهنگ و هنر با معاون سفیر چین دیدار کرد

panah_admin
Thu, Sep 05 2024 9:33 AM
..

 چهارشنبه مورخ(۱ ربیع الاول ۱۴۴۶) مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ در دفتر کارش با شارژدافیر سفارت جمهوریت خلق چین (باوو ژو هوی معاون سفیر) به هدف ارتباط فرهنگی دو کشور دیدار کرد.

آقای هوی گفت: چین و افغانستان مشترکات فرهنگی دارد و در طول تاریخ روابط خوبی داشته اند. خرسند است که افغان‌ها بعد از مدت زیادی در امن و صلح زندگی می‌کنند.

آقای هوی افزود: کشور چین می‌خواهد که روابط فرهنگی خویش را در رشد روابط دو جانبه افزایش دهد به همین علت در هفته آینده هیأت مسلکی اداره باستان‌شناسی کشور چین به افغانستان سفر خواهند کرد. این هیأت با باستان‌شناسان افغانستان در نگهداری و استحکام آثاری تاریخی مس عینک، موزیم ملی و آبدات تاریخی همکاری نموده و به پروژه مس عینک سرعت خواهد بخشند.

مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر از معاون سفیر سفارت کشور چین ابرازسپاس کرده، افزود: افغانستان از نگاه آثار و آبدات تاریخی یک کشور غنی بوده که در این بخش همکاری و کمک کشور چین مهم می‌باشد. آرزومند‌ایم که از سوی کشور چین آبدات تاریخی و ساحاتی باستانی افغانستان بازسازی شود بخاطر اینکه کشور چین در این بخش دارای ظرفیت‌ها و توانایی فنی دارد.

آقای عزیزی سفر هیأت مسلکی باستان‌شناسی کشور چین را مهم عنوان کرده، وعده سپرد که سهولت‌های لازم برای آنان فراهم خواهد شد و به همکاری این هیأت مسلکی باستان‌شناسی، وزارت اطلاعات و فرهنگ دست‌آوردهای چشم‌گیری در بخش تحقیق و ارزیابی آبدات تاریخی خواهد داشت.

۱۴۰۳/۶/۱۴ ھ ش
۲۰۲۴/۹/۴ ميلادی