به نمایش گذاشتن قرآن‌کریم دست‌نویس در ولایت هرات

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۵:۵۱
وو

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات با همکاری دفتر آژانس همکاری‌های ترکیه، در جریان یک نمایشگاه فرهنگی و با حضور سفیر ترکیه، یک نسخه قرآن‌کریم که به خط نستعلیق به‌صورت دست‌نویس نگاشته شده است را به نمایش گذاشت.
مسوولان نمایشگاه می‌گویند که این قرآن‌کریم در مدت ۱۶ ماه توسط خطاطان زن نوشته شده است.
عبدالجلیل توانا رییس انجمن خطاطان هرات، اظهار داشت که این اثر نخستین قرآن‌کریم کامل است که با سبک هنری ویژه‌یی نگاشته شده است.
مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ نیز افزودند که در این نمایشگاه، علاوه‌بر این قرآن‌کریم، نزدیک به صد اثر هنری دیگر در بخش خطاطی نیز به نمایش گذاشته شده است.
هم‌زمان، سفیر ترکیه در جریان بازدید از این نمایشگاه، از ادامه حمایت کشورش از برنامه‌های فرهنگی و هنری اطمینان داد و چنین ابتکاراتی را گامی مهم در راستای تقویت روابط فرهنگی میان دو کشور دانست.
اشتراک‌کنندگان هنرمند در این نمایشگاه گفتند که فراهم شدن چنین فرصت‌هایی باعث رشد هنر خطاطی و معرفی بهتر آثار هنری به مردم می‌شود و از نهادهای مربوطه خواستند همکاری‌های بیشتری در این زمینه داشته باشند.
قابل ذکر است که این نمایشگاه به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت که دو روز آن به زنان و دو روز دیگر به مردان اختصاص یافته است.

۱۴۴۷/۱۰/۲۷ هـ ق

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۳۵
Background image

پروان کې د سیکولریزم په اړه شپږ اونیو علمي سیمینار پای ته ورسېده

د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست او د کلمات علمي او څېړنیزې ادارې له‌خوا هغه شپږ اوونیز علمي سیمینار، چې د چاریکار ښار د ښوونځیو ۵۰ تنو وړ او لایقو زده‌کوونکو ته د سیکولریزم د پایلو او منفي. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۰:۴۸
Background image

پکتیا کې د سیلانیانو لپاره نوې سیاحتي سیمه تشخیص شوه

د پکتیا د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لوري د دغه ولایت اریوب ځاځیو ولسوالۍ کې د سیلانیانو لپاره د (بهلول دانا) په نوم نوې تاریخي او تفریحي سیمه تشخیص او وپیژندل شوه.
د اطلاعاتو او فرهنګ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۰:۲۲
Background image

زابل کې د کمپیوټر زده کړو له ټولګیو څخه لسګونه ځوانان فارغ شول

د زابل د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لوري د کمپیوټر زده کړو له ټولګیو څخه لسګونه ځوانان فارغ او تصدیق‌پاڼې یې ترلاسه کړې.
په دې اړوند جوړه شوې غونډه کې د زابل د اطلاعاتو او فرهنګ رئیس. . .

BACK TO NEWS