برگزاری نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها 

wasim_admin
Tue, Oct 06 2026 3:21 PM
...

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های این ولایت راه‌اندازی کرد.
در این نشست، مشکلات موجود در برابر رسانه‌ها، خواسته‌های خبرنگاران و پیشنهادات برای تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های رسانه‌یی با مسوولان در میان گذاشته شد.
در آغاز نشست، نیازالله اصیل ځاځی آمر اطلاعات، درباره فعالیت‌ها و پیشرفت‌های اخیر در بخش رسانه‌یی ولایت پکتیا صحبت کرد و به منظور بهبود و تقویت هرچه بیشتر امور رسانه‌ها، شماری از پیشنهادات و توصیه‌ها را مطرح کرد.
وی درخواست ریاست پوهنتون پکتیا مبنی بر فراهم‌سازی زمینه یک ماه آموزش عملی برای محصلان سال چهارم دیپارتمنت ژورنالیزم پوهنځی زبان و ادبیات این پوهنتون در رسانه‌های محلی را با مسوولان رسانه‌ها در میان گذاشت و از آنان خواست تا نظریات خود را در این زمینه شریک سازند.
در ادامه، نمایندگان رسانه‌ها مشکلات خود را با مسوولان در میان گذاشته و خواستار همکاری برای حل آن شدند.
شماری از خبرنگاران به نمایندگی از جامعه خبرنگاری گفتند که پوشش خبری مناسب از دست‌آوردهای نظام اسلامی، از اولویت‌های مهم آنان است.
مولوی فیض‌الله جوهری رییس اطلاعات و فرهنگ پکتیا، مشکلات و خواسته‌های خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌ها را استماع کرد و برای حل آن‌ها از همکاری همه‌جانبه اطمینان داد.

۱۴۴۸/۴/۲۳ هـ ق