برگزاری نشست با هدف حفاظت از مکان‌های تاریخی در ولسوالی سیاگرد 

wasim_admin
Tue, Jul 07 2026 3:56 PM
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست باهدف حفاظت از مکان‌های تاریخی ولسوالی سیاگرد(غوربند) راه‌اندازی کرد که در این نشست ولسوال سیاگرد، نمایندگان مقام ولایت پروان، نمایندگان ادارات این ولسوالی و بزرگان قومی اشتراک ورزیده بودند.
آمر فرهنگ و گرځندوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان بیان کرد که حفاظت از مکان‌های تاریخی، مسوولیت مشترک حکومت و مردم است و این آثار، بخشی از میراث ملی یک ملت به شمار می‌روند. وی تأکید کرد که ریاست اطلاعات و فرهنگ متعهد است فرمان عالی‌قدر امیرالمومنین (حفظه‌الله) در زمینه حفاظت از آثار و مکان‌های تاریخی را به‌گونه کامل تطبیق کرده و برای مرمت و بازسازی مناطق تاریخی، تلاش کند.
وی از بزرگان قومی خواست تا در شناسایی و ثبت مکان‌های تاریخی با ریاست اطلاعات و فرهنگ همکاری کرده و از حفریات غیرقانونی در این مکان‌ها جلوگیری کنند.
هم‌چنان، ولسوال سیاگرد به نمایندگی از تمامی ادارات ملکی و نظامی این ولسوالی، حفاظت از آثار تاریخی را یک مسوولیت مهم دانست و اطمینان داد که تمامی ادارات مربوطه در این زمینه همکاری همه‌جانبه‌یی با ریاست اطلاعات و فرهنگ خواهند داشت.

۱۴۴۸/۱/۲۱ هـ ق

تازه ترین اخبار

Sat, Jul 11 2026 10:12 AM
Background image

Thousands Attend the 24th Traditional (mana gul) Apple Blossom Poetry Gathering in Maidan Wardak

On 25 Muharram 1448 AH The 24th Traditional (mana gul) Apple Blossom Poetry Gathering was held in the Ibrahim Khail village of Maidan Wardak Province, organized by the Directorate of. . .

Thu, Jul 09 2026 12:56 PM
Background image

Nine-Day Capacity-Building Training Programme Launched for Journalists in Afghanistan's North-Eastern Region

 23 Muharram 1448 AH A nine-day capacity-building training programme aimed at enhancing the professional competencies and media skills of journalists from the provinces of Kunduz,. . .

Thu, Jul 09 2026 10:14 AM
Background image

Capacity Building Seminar for Journalists and Cultural Figures Held in Panjshir.

On 22 Muharram 1448, the Deputy Ministry for Publications Affairs and the Panjshir Directorate of Information and Culture jointly organized a one-day seminar titled "Enhancing. . .

BACK TO NEWS