سیمینار در بارهٔ پالیسی امارت اسلامی به جوانان نویسنده در زابل برگزار شد
آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت زابل سیمینار در بارهٔ پالیسی امارت اسلامی به جوانان نویسنده آن ولایت برگزار شد که در جریان این سیمینار مولوی رحمت الله حماد رییس اطلاعات و فرهنگ، مولوی محمد طیب صابر معاون امور امنیتی قومندانی امنیه، خلیفه محمد ابراهیم جاوید رییس امر بالمعروف و نهی عنالمنکر، مولوی عبدالله نماینده شورای علماء، مولوی صدیق الله وثیق سخنگوی مقام ولایت، نویسندگان جوان و نمایندگان رسانهها اشتراک ورزیده بودند.
این سیمینار برای یک روز برگزار شدهبود که از سوی مسوولان در مورد پالیسی نشراتی امارت اسلامی به جوانان معلومات همهجانبه ارائه گردید و جوانان را به مسوولیتهای شأن در جامعه متوجه کردند. مسوولان از جوانان خواستند که همه جوانان نویسنده با داشتن علم رسانهیی به اصلاح، آگاهیعامه و رشد جامعه فعالیت نمایند.
جوانان نویسنده با ابرازخرسندی بیان داشتند: برای درک نیازهای جامعه توجه دارند و میخواهند ذریعه قلم هایشان به دین، کشور و مردم خدمت کنند.
۱۴۴۶/۵/۱۷ هـ ق
۱۴۰۳/۸/۲۹ هـ ش
