برگزاری سیمینار آموزشی به ده‌ها تن جوان در پروان

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۹:۳۰
..

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان سیمینار آموزشی و انگیزشی را به منظور آگاهی دهی و رهنمایی جوانان در پروسه امتحان کانکور دایر کرد که در این سیمینار ده‌ها تن از داوطلبان کانکور سال ۱۴۰۵ اشتراک کرده است.
مسوولان، هدف از راه‌اندازی این سیمینار را، راهنمایی و آشنایی جوانان با پروسه امتحان کانکور بیان نموده، گفتند: این برنامه در بخش‌های چگونگی انتخاب رشته دلخواه، روش موثری خانه‌پری فورم، مدیریت وقت و سایر موضوعات مرتبط به پروسه امتحان گنجانیده شده تا جوانان بتوانند این روند را در روز امتحان بخوبی سپری نمایند. 
با این حال شماری از جوانان از راه‌اندازی این سیمینار استقبال کردند و گفتند که این سیمینار یک انگیزه خوبی برای سپری نمودن صحیح روز امتحان بوده است.‌ قرار است امتحان کانکور سال ۱۴۰۵ در روز های اخیر این هفته در پروان برگزار شود.

۱۴۴۷/۱۱/۲۵ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۳۱
Background image

بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه هفتم شهر کابل

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات ساحهٔ چهل‌ستون در مربوطات ناحیه هفتم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
رییس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

هنر

در جریان سال ۱۴۰۴ ه‍جری شمسی، ۱۵۵ تن از جوانان از مرکز آموزش‌های هنری غلام محمد میمنه‌گی مربوط به ریاست هنرستان، فارغ شده‌اند.
هم‌چنین، ۱۱ نمایشگاه آثار هنری در شهر کابل و ۱ نمایشگاه در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۵۵
Background image

کتاب‌خانه‌های‌عامه

در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، ریاست کتاب‌خانه‌های عامه عضویت کمیته‌های دیجیتالی‌سازی، آموزش و تحقیقِ سازمان همکاری‌های اقتصادی (ECO) را به دست آورد.
در جریان سال، ریاست کتاب‌خانه‌های. . .

BACK TO NEWS