به مناسبت روز جهانی رادیو، رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان از رادیوهای این ولایت بازدید کرد

wali_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ - ۱۲:۳۵
fffff

 

محترم مصطفی هاشمی، رئیس اطلاعات و فرهنگ این ولایت به مناسبت روز جهانی رادیو با حضور سخنگویان ادارات دولتی، از رادیوهای این ولایت بازدید کرد.
 وی در این بازدید با شنیدن مشکلات آنان گفت:از هر جهت با خبرنگاران و اصحاب رسانه ها همکاری می کنم برای این منظور از چند گاهی با آنها جلسات هماهنگی برگزار می کنم
وی از مدیران رادیو خواست تا امورات خود را بر اساس اصول خبرنگاری تنظیم کنند و مشکلات آنها را به به عنوان پل ارتباطی به گوش مسئولان می رساند.
 محترم هاشمی، تاکید کرد که خبرنگاران باید حقایق را منتشر کنند و برنامه های متنوع فرهنگی، اجتماعی،اقتصادی و مذهبی، را که مخاطب نیاز به شنیدن آنها دارد ایجاد و منتشر کند.
 همزمان ملا علم مجیدی، سخنگوی والی این ولایت به مسوولان رسانه ها اطمینان داد که مسوولان امنیتی به موقع اطلاعات را با خبرنگاران در میان گذاشته و امکاناتی را در محل کار فراهم می کند.
 مدیران رسانه ها از مسئولان و کارمندان امنیتی خواستند تا با خبرنگاران رفتار بهتری داشته باشند و شرایط کاری امن را برای آنها فراهم کنند.
 ۱۴۴۴/۷/۲۲ه،ق
 ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ه،ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست هماهنگی با مسوولان رسانه ها، خبرنگاران و سخن‌گویان ادارات در کاپیسا برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا، نشستی را با اشتراک سخن‌گویان ادارات، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی، در مقر این ریاست برگزار کرد.
مولوی کریم‌الله وثیق رییس اطلاعات و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۲:۲۱
Background image

اعلان نتایج مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ در زابل 

مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ (جلوگیری از رسوم ناپسند در جامعه) زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی چندی قبل میان هزار تن راه‌اندازی شده‌بود که نتایج آن اعلان و ۵۰ تن از اشتراک‌کنندگان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی یک روزه دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن جوان در کنر

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار آموزشی یک روزه را دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن از جوانان ولایت کنر راه‌اندازی کرد.
این. . .

BACK TO NEWS