به مناسبت روز جهانی رادیو، رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان از رادیوهای این ولایت بازدید کرد

wali_admin
ثلاثاء, فبراير 14 2023 12:35 مساء
fffff

 

محترم مصطفی هاشمی، رئیس اطلاعات و فرهنگ این ولایت به مناسبت روز جهانی رادیو با حضور سخنگویان ادارات دولتی، از رادیوهای این ولایت بازدید کرد.
 وی در این بازدید با شنیدن مشکلات آنان گفت:از هر جهت با خبرنگاران و اصحاب رسانه ها همکاری می کنم برای این منظور از چند گاهی با آنها جلسات هماهنگی برگزار می کنم
وی از مدیران رادیو خواست تا امورات خود را بر اساس اصول خبرنگاری تنظیم کنند و مشکلات آنها را به به عنوان پل ارتباطی به گوش مسئولان می رساند.
 محترم هاشمی، تاکید کرد که خبرنگاران باید حقایق را منتشر کنند و برنامه های متنوع فرهنگی، اجتماعی،اقتصادی و مذهبی، را که مخاطب نیاز به شنیدن آنها دارد ایجاد و منتشر کند.
 همزمان ملا علم مجیدی، سخنگوی والی این ولایت به مسوولان رسانه ها اطمینان داد که مسوولان امنیتی به موقع اطلاعات را با خبرنگاران در میان گذاشته و امکاناتی را در محل کار فراهم می کند.
 مدیران رسانه ها از مسئولان و کارمندان امنیتی خواستند تا با خبرنگاران رفتار بهتری داشته باشند و شرایط کاری امن را برای آنها فراهم کنند.
 ۱۴۴۴/۷/۲۲ه،ق
 ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ه،ش

تازه ترین اخبار

خميس, أكتوبر 22 2026 11:39 صباحا
Background image

اجتماع توعوي في ولاية كابيسا بشأن تنفيذ المرسوم رقم ١٧ ومكافحة المخدرات والاتجار بالبشر

نظّمت رئاسة الإعلام والثقافة بولاية كابيسا، بالتعاون مع مؤسسة تنوير الفكرية والثقافية، اجتماعًا شعبيًا موسعًا في مديرية حصة دوم كوهستان بالولاية، خُصّص لمناقشة مراسيم القيادة، ولا سيما. . .

خميس, أكتوبر 22 2026 11:38 صباحا
Background image

اجتماع تنسيقي مع الشباب في مديرية شاجوي بولاية زابل

عقد المدير العام للإعلام والثقافة في مديرية شاجوي بولاية زابل، حضرت الله زاهد، اجتماعًا تنسيقيًا مع الشباب، تناول سبل تعزيز التعاون والتنسيق بينهم، وتطوير الأنشطة الثقافية، وترسيخ دورهم. . .

أربعاء, أكتوبر 21 2026 11:38 صباحا
Background image

عقد اجتماع تنسيقي مع المثقفين وإقامة مهرجان للألعاب الشعبية في ولاية سربل

نظّمت وكالة شؤون الثقافة والفنون بوزارة الإعلام والثقافة اجتماعًا تنسيقيًا مع المثقفين ومهرجانًا للألعاب الشعبية في ولاية سربل، بحضور رئيس رئاسة الثقافة الشعبية، الحافظ سيف الرحمن محمدي. . .

BACK TO NEWS