کتاب ” ثابت قدم ” بررسی، نقد و رونمایی شد

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۹:۵۳
کتاب ” ثابت قدم ” بررسی، نقد و رونمایی شد

کتاب ” ثابت قدم “، امروز در محفلی با حضورعبدالمنان شیوای شرق معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، بررسی، نقد و رونمایی شد .

به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ این کتاب را سید جعفرعادلی حسینی، در نزدیک به یک هزار و 400 صفحه و در شش فصل، نوشته است که حاوی معلومات در رابطه به رویداد ها و حوادث تاریخی 5 دهه گذشته در کشور، است .

در این محفل نخست سید جعفر عادلی حسینی نویسندۀ کتاب، در رابطه به این اثرش معلومات داد و گفت:  ” ثابت قدم ” از جمله کتاب هایی است که در قالب خاطره نویسی مهمترین و مستند ترین موضوعات 5 دهۀ اخیر افغانستان را برجسته کرده  است و مورد کاوش قرار داده است .

وی همچنان از وزارت اطلاعات و فرهنگ و کسانی که در برگزاری این محفل همکاری کرده اند نیز سپاسگزاری کرد .

بعد، عبدالمنان شیوای شرق معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، در صحبتی شماری از قسمت های کتاب ثابت قدم را بررسی کرد و به نقد گرفت و اما خاطرنشان کرد که واقعیت های تاریخی کشور نیز در بخش هایی از این کتاب انعکاس داده شده است.

وی افزود: کتاب ثابت قدم، ما را کمک می کند که از تاریخ شفاهی، تاریخ مدون، تاریخ مکتوب و تاریخ واقعی افغانستان آگاه شویم و گره های آینده خود را بگشایم.

همچنان در این محفل سید خلیل الله انوری، رییس شورای رهبری حزب حرکت اسلامی مردم افغانستان و سید محمد علی جاوید، رهبرحزب حرکت اسلامی آزاد افغانستان به ترتیب کتاب ثابت قدم را به بررسی گرفتند.

آنان در رابطه به بخشی های مختلف این کتاب، با برشمردن نکات مثبت و منفی، دیدگاه های شان را بیان کردند و خاطرنشان کردند که تاریخ؛ پند، عبرت و اندرز برای صاحبان اندیشه و با خردان است و همچنان  کتاب ثابت قدم  را گام ارزشمندی درانتباه جامعه دانستند.

در اخیر این محفل معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، لوح تحسین این وزارت را به سید جعفر عادلی حسینی نویسندۀ کتاب ثابت قدم، اعطا کرد .

کابل / 29 جدی / باختر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۲۱
Background image

صد تن از جوانان پس از فراگیری آموزش‌های فکری و عقیدوی در بغلان فارغ شدند

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان می‌گویند که صد تن از جوانان در این ولایت، پس از سپری‌کردن یک ماه آموزش‌های فکری و عقیدوی، از یک برنامه آموزشی فارغ گردیده‌اند.
رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۱۷
Background image

برگزاری نشست‌های هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها 

ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایات پکتیا و کندز نشست‌های هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها جهت بهبود امور اطلاع‌رسانی و استماع مشکلات آنان راه‌اندازی کردند.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

برگزاری نشستی جهت ترویج فرهنگ مطالعه با جوانان در ولایت ننگرهار 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار نشستی را به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، با حضور شماری از فرهنگیان، شاعران، نویسندگان، محصلان و شاگردان در کتاب‌خانه عامه شهر جلال‌آباد برگزار کرد. . .

BACK TO NEWS