برگزاری نشستی جهت ترویج فرهنگ مطالعه با جوانان در ولایت ننگرهار 

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۲۹
,

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار نشستی را به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، با حضور شماری از فرهنگیان، شاعران، نویسندگان، محصلان و شاگردان در کتاب‌خانه عامه شهر جلال‌آباد برگزار کرد که در این نشست دربارهٔ تقویت فرهنگ مطالعه و اهمیت کتاب صحبت شد.
مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ، نقش کتاب را در پیشرفت فکری و علمی جامعه بسیار مهم دانستند و جوانان را به مطالعه و تحقیقات علمی تشویق کردند.
مسوولان تأکید کردند که کتاب اساس علم، آگاهی و پیشرفت است و ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه می‌تواند نسل جوان را از نگاه فکری و علمی توانمندتر سازد.

۱۴۴۷/۱۲/۳ هـ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۰
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۶ محرم الحرام ۱۴۴۸) به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۴:۵۵
Background image

تقدیر از اشتراک‌کنندگان برتر امتحان فرمان شماره ۱۷ در ولسوالی تگاب

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا و ادارهٔ فکری و فرهنگی تنویر امتحان فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امــیرالمومـنـین حفـظه‌الله را میان ۹۰۰ تن از شاگردان مکاتب و مدارس ولسوالی تگاب این ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۹:۱۳
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی یک روزه جهت ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی

ریاست کتاب‌خانه‌های عامهٔ وزارت اطلاعات و فرهنگ به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا سیمینار آموزشی یک روزهٔ جهت ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در تالار ریاست اطلاعات و فرهنگ. . .

BACK TO NEWS