حسینه صافی: مردم افغانستان می دانند که چگونه سرنوشت شان را رقم زنند
حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ درنشستی که به هدف برگزاری هرچه بهترمحفل صدمین سالگشت استقلال برگزارشد گفت که مردم افغانستان می دانند که سرنوشت شان را چگونه رقم زنند.
به گزارش خبرنگار آژانس باختر، دراین نشست که به اشتراک هیئت رهبری وکارمندان این وزارت درمرکزبین المللی مطبوعات برگزارشد ، سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ افزود که مردم درمسیرترقی حرکت دارند و جشن امسال درحالی برگزارمی شود که درکشور تغییرات اساسی درعرصه های اقتصادی ، اجتماعی وفرهنگی رونما شده است .
سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ گفت که به تمام نهادهای وزارت اطلاعات وفرهنگ هدایت داده شده است تا برنامه های کاری شانرا به مرکز ارسال کنند وقراراست از آن فلم مسندی آماده شود .
او همچنان ازمردم خواست به هرگونه یی که می خواهند٬ ازاین جشن بزرگ ملی و تاریخی گرامیداشت به عمل آورند .
ازآغازسال 98به مناسبت صدمین سالگرد استقلال کشورمحافل زیادی در کشوربرگزارشده است.
