برگزاری نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در ولایت نیمروز

wasim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۳:۲۸
...

به رهبری مفتی حبیب‌الله الهام رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها برگزار شد.
مفتی حبیب‌الله الهام رییس اطلاعات و فرهنگ، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک کنندگان، دربارهٔ آمادگی و پخش برنامه‌هایی پیرامون از میان بردن رسم‌های نادرست، مبارزه با مواد مخدر و قاچاق انسان، همچنان در زمینهٔ رعایت اصول ترافیکی و آگاهی‌دهی عامه صحبت کرد. وی از مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران خواست تا در راستای اجرای درست فرامین عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله، برنامه‌های خود را مطابق با پالیسی نشراتی و نیازهای جامعه تهیه کنند و هنگام نشر گزارش‌ها، دقت و واقعیت‌محوری را در نظر بگیرند.
همچنین، عبدالغفار عزیزی مسوول کمیتهٔ مصوونیت خبرنگاران افغان، ضمن قدردانی از همکاری‌های ریاست اطلاعات و فرهنگ، بر نقش خبرنگاران در بازتاب وظایف و فعالیت‌های نظام اسلامی تأکید کرد و از حمایت، هماهنگی و دسترسی آسان به اطلاعات از سوی مسوولان محلی در نیمروز ابرازخرسندی نمود.
در جریان این نشست، اشتراک کنندگان از همکاری‌ها و پشتیبانی مداوم ریاست اطلاعات و فرهنگ با رسانه‌ها سپاس‌گزاری کردند، مشکلات و پیشنهادهای خود را مطرح ساختند و بر آمادگی خویش برای تهیهٔ برنامه‌ها در زمینه‌های یادشده تأکید ورزیدند.

۱۴۴۷/۵/۱۷ هـ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۲:۵۴
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی نُه روزهٔ ارتقای‌ظرفیت به خبرنگاران زون شمال شرق

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندز و کمیته مصوونیت خبرنگاران افغان سیمینار آموزشی نُه روزهٔ ارتقای‌ظرفیت به ۲۰ تن خبرنگار ولایات کندز، تخار و بغلان به‌منظور ارتقای‌ظرفیت‌های مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۲۸
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ارتقای‌ظرفیت فکری، عقیدتی و مسلکی خبرنگاران و فعالان فرهنگی در پنجشیر

معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، با همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ پنجشیر، سیمینار آموزشی یک‌روزه‌یی را به هدف ارتقای‌ظرفیت فکری، عقیدتی و مسلکی خبرنگاران، مسوولان مطبوعاتی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۱۲:۴۶
Background image

اعلان نتایج مسابقه کتاب‌خوانی(تأثیرات اطاعت در استحکام نظام شرعی) در پکتیا 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا مسابقه کتاب‌خوانی(تأثیرات اطاعت در استحکام نظام شرعی) را میان ۶۰۰ تن راه‌اندازی کرد که نتایج آن اعلان و اشتراک‌کنندگان برتر تقدیر شدند.
مولوی فیض‌الله. . .

BACK TO NEWS