برگزاری نشست‌های هماهنگی با خبرنگاران 

wasim_admin
أحد, مايو 17 2026 4:01 مساء
..

ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایت پنجشیر و لوگر نشست‌های هماهنگی با نمایندگان ادارات امارتی، مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران راه‌اندازی کردند.
این نشست‌ها به هدف ایجاد هماهنگی بیشتر میان ادارات امارتی و رسانه‌ها برگزار شده بود.
مسوولان گفتند: جای افتخار است که همه ما زیر چتر نظام اسلامی، در عرصه رسانه‌یی، فرصت جهاد فکری را به دست آورده‌ایم. مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ از مسوولان رسانه‌ها خواستند که خبرها را بر اساس حقیقت نشر کنند و به اصول نظام اسلامی متعهد بمانند. 
آنان افزودند که رسانه‌ها به‌عنوان قوه چهارم شناخته می‌شوند، بنابراین لازم است برای حفظ منافع کشور، نظام و مردم، مسوولیت خود را به‌خوبی انجام دهند.
مسوولان هم‌چنین تأکید کردند که رهبری ولایت‌ها و تمامی ادارات محلی امارتی با رسانه‌ها هماهنگی کامل دارند و اطلاعات مورد نیاز در کوتاه‌ترین زمان در اختیار خبرنگاران قرار می‌گیرد.
در پایان نشست، مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران نیز برای بهبود هرچه بیشتر امور، نظریات و پیشنهادات خود را مطرح کردند. آنان از همکاری همه‌جانبه برای تقویت نظام اسلامی و ایجاد تغییرات مثبت در جامعه اطمینان دادند و خواستار حمایت در زمینه دسترسی به اطلاعات و حمایت اقتصادی رسانه‌ها شدند.

۱۴۴۷/۱۱/۳۰ هـ ق

تازه ترین اخبار

اثنين, يونيو 22 2026 2:51 مساء
Background image

انعقادالاجتماع الدوري للجنة تقييم الكتب

 يوم الاثنين الموافق 22 يونيو 2026م عُقد الاجتماع الدوري للجنة تقييم الكتب التابعة لوكالة شؤون النشر في وزارة الإعلام والثقافة، برئاسة نائب الوزير لشؤون النشر، المولوي مهاجر فراهي.
وخلا. . .

اثنين, يونيو 22 2026 9:34 صباحا
Background image

تنظيم ندوة تدريبية لتعزيز ثقافة القراءة والمطالعة

نظّمت رئاسة المكتبات العامة التابعة لوزارة الإعلام والثقافة، بالتعاون مع
رئاسة الإعلام والثقافة في ولاية كابيسا، ندوة تدريبية ليوم واحد بهدف تعزيز ثقافة القراءة والمطالعة، وذلك في قاعة. . .

أحد, يونيو 21 2026 12:07 مساء
Background image

قاعات المكتبة العامة تواصل استقبال روادها حتى العاشرة ليلًا

أعلن رئيس المكتبات العامة، الدكتور رفيع الله صميم، تمديد ساعات عمل قاعات المطالعة في المكتبات العامة حتى الساعة العاشرة ليلًا، بهدف توسيع نطاق الخدمات المقدمة للباحثين والطلاب ورواد. . .

BACK TO NEWS