معین امور جوانان به ولسوالی شاجوی ولایت زابل سفر کرد

panah_admin
Tue, Jan 14 2025 4:01 PM
..

سه‌شنبه مورخ(۱۳ رجب‌المرجب ۱۴۴۶)قاری محمد یونس راشد معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ به ولسوالی شاجوی ولایت زابل جهت استماع مشکلات جوانان سفر کرد.
قاری محمد یونس راشد معین امور جوانان بیان کرد: ایجاد مراکز آموزشی و فراهم کردن زمینه شغلی به جوانان یکی از اولویت‌های معینیت امور جوانان است و برنامه‌های مختلفی برای آموزش سالم جوانان نیز در نظر دارد. به گفته‌ی وی؛ در نظر دارد تا مرکز آموزشی را به جوانان ولسوالی شاجوی ایجاد کند؛ تا اینکه جوانان این ولسوالی علوم عصری را نیز فراگیرند.
ملا عصمت الله شکیب آغا آمر امور جوانان از معین امور جوانان جهت سفر به ولسوالی شاجوی این ولایت ابرازسپاس کرد‌. وی از جوانان خواست تا برای حمایت از نظام اسلامی و آبادی کشور دست بکار شوند و ضمن آن به دروس‌شان نیز توجه داشته باشند؛ بخاطریکه کشور ما نظر به‌قبل به تعلیم نیاز زیادی دارد.
جوانان ولسوالی شاجوی در بخش تعلیم و مواردی دیگر پرسش‌ها و خواست‌های داشتند که از سوی معین امور جوانان پاسخ‌های قناعت بخش ارائه گردید.

۱۴۰۳/۱۰/۲۵ ه‍ ش
۲۰۲۵/۱/۱۴ میلادی