وزیر اطلاعات و فرهنگ با روسای کمپانی‌های MCCT و MJAM دیدار کرد

tawana_admin
Mon, Nov 25 2024 6:49 PM
Afgjk

دوشنبه مورخ(۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶) الحاج ملا خیرالله خیرخواه وزیر اطلاعات و فرهنگ در دفتری کاریش با روسای کمپانی‌هایMCCT و MJAM و هیأت همراهشان دیدار کرد.

لیو جون رییس کمپنیMCCT در جریان این دیدار به رهبری هیأت صحبت کرده، افزود: با آمدن به افغانستان تصویر این کشور را متفاوت یافته‌اند، ازدحام و وضعیت مردم را مثبت مشاهده کرده‌اند که این وضعیت نمایانگر حکومت‌داری خوب امارت اسلامی می‌باشد.

همچنان آقای لیو‌جون فعالیت‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ را در بخش امور و حفظ میراث‌های فرهنگی تقدیر کرد. وی ضمن ابرازسپاس از همکاری این وزارت با هیأت تخنیکی فرستاده شده کشور چین بیان داشت: پروسه استخراج مس در جریان است و هیأت مشترک وزارت‌های اطلاعات و فرهنگ و معادن و پترولیم با آنان همکاری نمایند تا فعالیت‌های استخراج مس‌عینک تسریع یابد.

سپس محترم خیرخواه در جریان صحبت‌هایشان اظهار داشتند که کشور چین و افغانستان مشترکات فرهنگی زیادی دارند و حفظ آثار تاریخی در ساحه مس‌عینک برای دو کشور مهم می‌باشد.

محترم خیرخواه علاوه نمودند: تیم تخنیکی وزارت اطلاعات و فرهنگ به هماهنگی ارگان‌های مربوطه امور ساحه مس‌عینک را به گونهٔ خوب پیش می‌برند.

در پایان از سوی این هیأت خواست‌های شأن مطرح گردید که محترم خیرخواه از همکاری همه‌جانبه اطمینان داد.

 

۱۴۰۳/۹/۵ هـ ش

۲۰۲۴/۱۱/۲۵ میلادی