محمد طاهر زهیر سرپرست و نامزد وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ با سرپرست و نامزد وزیر وزارت مالیه در مورد مسایل بودجوی این وزارت بحث کرد.
محمد طاهر زهیر، سرپرست و نامزد وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ با عبدالهادی ارغندیوال، نامزد وزیر و سرپرست وزارت مالیه امروز در مقر وزارت مالیه دیدار و گفتگو کرد.
در نخست سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در مورد مشکلات بودجوی این وزارت صحبت نموده افزود که ما می دانیم در شرایط کنونی اولویت های حکومت افغانستان را مبارزه علیه ویروس کرونا وپیامدهای اقتصادی و اجتماعی آن تشکیل می دهد.
اما با آنهم وزارت اطلاعات و فرهنگ یک تعداد قرارداد های را عقد نموده است که اجناس آن رسیده و ما خواهان رسیدگی آن می باشیم. همچنان به اساس هدایت جلالتمآب رئیس جمهور چندین پروژه انکشافی در قسمت آبدات تاریخی کشور است که باید به آن رسیده گی صورت گیرد و ما خواهان همکاری بودجوی وزارت مالیه در این زمینه ها می باشیم.
سرپرست وزارت مالیه گفت که ما یک سری تعدیلات را در بودجه ملی ایجاد کردیم و این تعدیلات به گونه ایست که در اکثر بخش های که به علت شیوع ویروس کرونا مصرف ناممکن است و یا مصرف نگردیده است در بودجه عادی و انکشافی تعدیلات شده است تا بتوانیم علیه ویروس کرونا به شکل بهتر مبارزه نمائیم. ولی پروژه های انکشافی که تطبیق آن نیاز مبرم باشد تلاش می نمائیم تا حد ممکن به آن رسیدگی صورت گیرد.
سرپرست وزارت مالیه علاوه کرد که مشکلات بودجوی شما را همکاران تخنیکی مورد بحث و بررسی قرار می دهند و در بررسی وسط سال بودجه ملی، آنرا بادرنظرداشت امکانات مالی مد نظر قرار خواهیم داد.
در اخیر این دیدار فیصله بعمل آمد تا تیم های تخنیکی طرفین باهم نشست نموده و نیازهای بودجوی وزارت اطلاعات و فرهنگ را مورد بحث قرار دهند.