کمیتهٔ بررسی کتاب‌ها در بغلان کتاب‌ها را جمع‌ آوری کرد!

wares_admin
Wed, Dec 06 2023 3:09 PM
....

به گفته‌ ی مسؤلان ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان کمیتهٔ بررسی کتاب‌ ها در جریان بررسی کتابخانه‌ های دولتی و خصوصی ۲۹ جلد کتاب که محتوای آن خلاف ارزش‌های اسلامی و فرهنگ افغانی بود جمع‌آوری کرد.
مولوی عزت میرحقانی آمر گردشگری و فرهنگ ریاست اطلاعات و فرهنگ و مسؤل کمیته  میگوید: بر علاوه کتابخانه‌های پوهنتون‌های خصوصی و دولتی مرکز و ولسوالی‌ها تعدادی از کتاب فروشی‌ها را بازدید نموده که در جریان بررسی کتاب‌های که مطالعه و فروش آن منع بود جمع‌آوری کردند.
آقای حقانی افزود: بدبختانه در کتاب‌خانه ها و کتاب فروشی‌ها کتاب‌های وجود دارد که خلاف ارزش‌های اسلامی و فرهنگ افغانی است که باعث بد اخلاقی جوانان می‌شود به همین هدف کمیتهٔ بررسی کتاب‌ها ایجاد گردید.
وی از کتاب‌فروشان خواست از وارد کردن کتاب‌های که محتوای آن خلاف ارزش‌های اسلامی و فرهنگ افغانی است، امتناع ورزند. 
قابل یادآوری است که این کمیته از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ با هماهنگی مقام ولایت ایجاد گردیده که نماینده‌گان ریاست‌های امربالمعروف و نهی عن المنکر، معارف، استخبارات و حج و اوقاف در آن عضویت دارند.

۱۴۴۵/۵/۲۳ هـ ق
۱۴۰۲/۹/۱۵ هـ ش