حسینه صافی برحفاظت آبده های تاریخی تاکید کرد

گمنام (غیر مصدقہ)
Mon, Jan 27 2020 11:40 AM
حسینه صافی برحفاظت آبده های تاریخی تاکید کرد


حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ دیروزدردیدار با سرپرست ریاست اطلاعات و فرهنگ غزنی، گزارش کارکردها ومشکلات بخش فرهنگی آن ولایت 
به گزارش خبرنگارآژانس باختر: دراین دیدارادریس وفا سرپرست ریاست اطلاعات و فرهنگ غزنی دررابطه به  دستاورد ها و کارکرد های آن ریاست معلومات داد و گفت که دریک سال اخیردرجریان کار پروژه حفاری  بیشتراز 200 قلم آثارتاریخی منقول و غیر منقول از ساحه مناره های غزنی به دست آمده است.
او افزود که این آثار شامل شمعدان ، یک خم کلان ، کوزه ها، سکه های فلزی ، چاینک و یک تعداد اشیای دیگراست .
وی خاطرنشان کرد که موزیم آثار تاریخی دوره اسلامی نیز بعد از 7 سال درغزنی دوباره فعال شده است.
سرپرست ریاست اطلاعات وفرهنگ غزنی شماری از مشکلات بخش فرهنگی آن ولایت را به ویژه توجه به تکمیل کار پروژه های مقبره ابوریحان البیرونی و شریف خان، توجه به ازدیاد منسوبان قطعه 012 ، به خاطرتامین هرچه بهتر امنیت آبدات تاریخی و تخصیص کافی برای هفته نامه " سنایی " را که  بیش از 60 سال قدمت دارد، با سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ شریک کرد.
حسینه صافی  آبده های تاریخی و آثار باستانی کشور را از جمله سرمایه های فرهنگی و ملی کشور خواند و افزود که  حفاظت و ترمیم این داشته های تاریخی کشور در اولویت وزارت اطلاعات وفرهنگ قراردارد . 
همچنان سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ بر حفاظت آبده های تاریخی تاکید کرد و  به منظوررفع مشکلات بخش فرهنگی غزنی ، توجه  این وزارت را ابراز کرد  .
کابل /
۶ دلو/ باختر