برگزاری نمایشگاه آثار مینیاتوری و نقاشی «نون و نقطه» در هرات

wasim_admin
Sat, Nov 22 2025 9:49 AM
..

برای نخستین‌بار نمایشگاهی از آثار مینیاتوری و نقاشی تحت عنوان «نون و نقطه» از سوی گروه هنری افق با همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات در تالار علامه صلاح الدین سلجوقی برگزار شد.
 در این نمایشگاه مجموعه‌یی از آثار مبتنی بر تکنیک نقطه‌گذاری و نقش‌پردازی‌های ظریف هنری به نمایش گذاشته شده است.
استاد‌ عبدالجبار ناجی برگزارکننده این نمایشگاه می‌گوید که در این نمایشگاه ۲۳۰ اثر بزرگ و کوچک شامل نقاشی‌ها، طرح‌های مینیاتوری و اثرهای خلاقانه‌یی که با هنر نقطه‌گذاری خلق شده‌ در معرض دید عموم قرار گرفته است.
 به گفتهٔ استاد ناجی هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی هنر اصیل نقطه‌گذاری و تشویق نسل جوان به فراگیری هنرهای بومی است.
از سوی دیگر، مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات می‌گویند که برگزاری این نمایشگاه‌ها گامی مؤثر در معرفی استعدادهای هنری جوان و ایجاد فضای مناسب برای رشد هنرهای تجسمی در هرات است. این ادارهٔ  تلاش دارد با همکاری نهادهای فرهنگی، فرصت‌های بیشتری برای برگزاری نمایشگاه‌های هنری در ولایت فراهم سازد.
با این حال هنرمندان اشتراک‌کننده می‌گویند چنین نمایشگاه‌های علاوه‌بر معرفی هنر مینیاتوری و تکنیک نقطه‌گذاری، تجربه و انگیزه‌بخشی به هنرمندان جوان را نیز فراهم می‌سازد و نقش مهمی در احیای هنرهای سنتی و معاصر در هرات دارد.

۱۴۴۷/۶/۱ ه‍ ق