راه‌اندازی پروگرام معلوماتی به شاگردان لیسه غازی امین‌الله خان لوگری

panah_admin
Tue, Jun 17 2025 12:45 PM
...

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر پروگرام معلوماتی به شاگردان لیسه غازی امین‌الله لوگری درمورد ارزش و اهمیت مطالعه، فرهنگ اصیل آثار و میراث‌های فرهنگی برگزار کردند.
مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ می‌گویند که مدیر عمومی موزیم و مدیر کتاب خانه‌عامه این ریاست، برای شاگردان لیسه غازی امین‌الله خان لوگری در ولسوالی برکی برک، معلومات همه‌جانبه‌یی درمورد اهمیت مطالعه، فرهنگ اصیل، میراث‌ها و آثار تاریخی و جلوگیری از رواج‌های ناپسند ارائه نمودند.
آنان از استادان و شاگردان این لیسه خواستند که در تقویت فرهنگ مطالعه و حفظ میراث‌های تاریخی و فرهنگی، همکاری کامل خود را با ریاست اطلاعات و فرهنگ داشته باشند.
قابل یادآوری‌ست که در جریان این پروگرام معلوماتی، شماری از آثار تاریخی موزیم محلی لوگر نیز به نمایش گذاشته شده بودند.

۱۴۴۶/۱۲/۲۰ هـ ق